ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Απλήρωτοι Χριστουγεννιάτικα! Στον εισαγγελέα ο ΙΣΑ

Ειδικότερα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών όπως αναφέρει, έχοντας εξαντλήσει κάθε άλλη προσπάθεια, προχώρησε σε αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, την οποία κατέθεσε την Πέμπτη.

Ζητά από τις εισαγγελικές αρχές τη διερεύνηση για τυχόν ποινικές ευθύνες εκείνων που αν και όφειλαν, με πράξεις ή παραλείψεις τους προβαίνουν στην κατ’ εξακολούθηση παρακράτηση δεδουλευμένων αποδοχών από παρασχεθείσες υπηρεσίες των ιατρών μελών του συμβεβλημένων με το ΕΟΠΥΥ.

Επισημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι τόσο ο ΙΣΑ όσο και μέλη του έχουν διαμαρτυρηθεί, ενώ ερωτήσεις για το θέμα αυτό έχουν γίνει στη Βουλή, πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας δημόσιες αναφορές και καταγγελίες από τις οποίες προκύπτει αβίαστα ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τις εισφορές των ταμείων, η “τρύπα” στο ταμείο του Οργανισμού ολοένα μεγαλώνει.

Και βέβαια οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν είναι μόνο απλήρωτοι αλλά φαίνεται ότι έρχονται και χειρότερες ημέρες καθώς αναμένεται να αλλάξει ο τρόπος συνεργασίας τους με τον Οργανισμό φυσικά προς το…χειρότερο και φθηνότερο. Δείτε ΕΔΩ όλο το λεπτομερές ρεπορτάζ: “Αλλάζουν οι συνεργασίες των γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ! Τι έρχεται με το νέο ΠΕΔΥ”

Το ζήτημα διογκώθηκε- σημειώνει ο ΙΣΑ– γιατί φορείς κοινωνικής ασφάλισης δεν αποδίδουν εγκαίρως ή καθόλου στον ΕΟΠΥΥ τις εισφορές που έχουν εισπράξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλάζουν οι συνεργασίες των γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ! Τι έρχεται με το νέο ΠΕΔΥ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Φόβοι για νέες περικοπές χρημάτων λόγω μιας σφραγίδας! Λήγει η προθεσμία του ΕΟΠΥΥ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button