ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Γυαλιά καρφιά και άγριο ξύλο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας! Κινδύνευσε εργαζόμενος (ΦΩΤΟ)

Σκηνές Φαρ Ουέστ εξελίχθηκαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας το βράδυ της Πέμπτης όταν δύο Ρομά μπήκαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα και τα έκανα γυαλιά καρφιά βιαιοπραγώντας μάλιστα στον φύλακα που εκείνη την ώρα ήταν βάρδια.

Οι δύο άνδρες ήταν μεθυσμένοι και επιτέθηκαν στο προσωπικό, έσπασαν πόρτα παράθυρα αλλά ακόμη και υλικοτεχνική υποδομή του νοσοκομείου, αναστατώνοντας τους παραβρισκόμενους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) καταγγέλλει ότι οι εργαζόμενοι είναι στο έλεος αγνώστων που μπαίνουν στα κτίρια του ΕΣΥ, χωρίς έλεγχο. Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ: «Στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ χθες το βράδυ στις 10 υπάλληλος προσωπικό ασφαλείας έφαγε άγριο ξύλο από δύο μεθυσμένους Ρομά και από καθαρή τύχη ζει.

Οι δύο Ρομά είχαν ασθενή στο ΤΕΠ. Έκαναν φασαρία και όταν τους είπε να ηρεμήσουν τον ακινητοποίησε ο ένας και ο άλλος τον έκανε μαύρο στο ξύλο. Έσπασαν και τις τζαμαρίες του ΤΕΠ.
Εκλήθη η αστυνομία και τους συνέβαλε.
Ο ένας αφέθηκε ελεύθερος γιατί είναι ανήλικος και ο άλλος οδηγείται σήμερα να δικασθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου».

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, το Νοσοκομείο έχει μόνο 8 άτομα προσωπικό ασφαλείας, ένας σε κάθε βάρδια. Εφημερεύει καθημερινά και το Νοσοκομείο είναι απομονωμένο μέσα στο δάσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΟΜΥ και Κέντρα Υγείας οι «καυτές πατάτες» του 2019 για το υπ.Υγείας! Τι θα αλλάξει

«Άστεγες» και χωρίς γιατρούς ένα χρόνο μετά οι ΤΟΜΥ! Όλα τα προβλήματα

Ιατρικό απόρρητο: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασθενείς

Σχετικά Άρθρα

Back to top button