Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Γυναικείος οργασμός: Με ποιες στάσεις είναι πιο πιθανός;

Ο γυναικείος οργασμός είναι από τα θέματα, που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τους επιστήμονες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο γυναικείος οργασμός είναι μια τόσο πολυσύνθετη διαδικασία, ώστε κανείς δεν μπορεί να πει ότι προκαλείται από κάποιον συγκεκριμένο και μοναδικό παράγοντα.

Έρευνα που έγινε σε δείγμα 500 γυναικών από εταιρεία που μελετά την επίδραση της ερωτικής πράξης στο σώμα και στην ψυχοσύνθεση του ανθρώπου έδειξε ποιες είναι εκείνες οι στάσεις που προσφέρουν περισσότερους και εντονότερους οργασμούς στις γυναίκες.

Η γυναίκα από πάνω: 43,1%

Η εν λόγω στάση κατέκτησε την πρώτη θέση συγκεντρώνοντας το 43,1% των προτιμήσεων. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η συγκεκριμένη στάση διεγείρει ερωτικά τις γυναίκες αφού έχουν περισσότερη ευελιξία.

Η Doggy style

Πρόκειται για μία εξαιρετικά δημοφιλής στάση, την οποία απολαμβάνει τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα. Το συγκεκριμένο είδος συγκέντρωσε το 25% των προτιμήσεων. Επίσης η γυναίκα έχει τον έλεγχο ενώ σύμφωνα με τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, προσφέρει πιο άνετη πρόσβαση στο περίφημο σημείο G, το οποίο «αποδίδει» τους εντονότερους οργασμούς.

 

 

 

 

 

Ιεραποστολική στάση

Η συγκεκριμένη στάση συγκέντρωσε το 23% των γυναικείων προτιμήσεων. Κατά την περιγραφή τους, οι γυναίκες αυτές δήλωσαν ότι αισθάνονται θαλπωρή και ασφάλεια, όταν αισθάνονται το βάρος του αντρικού σώματος πάνω τους. Σύμφωνα, δε, με τους ειδικούς, η «ιεραποστολική» στάση προσφέρει μεγαλύτερη κλειτοριδική απόλαυση, καθώς επιτυγχάνεται η ιδανική επαφή στο συγκεκριμένο σημείο.

Άλλη στάση συγκέντρωσε το 9,5% των προτιμήσεων των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button