Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Γυναικείος οργασμός: Τα έξι περίεργα facts που δεν γνωρίζετε!

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί γύρω από τον γυναικείο οργασμό αφού παρά τις πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες, που έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη παραμένει ένα ανεξήγητο φαινόμενο για τους επιστήμονες

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Rutgers στο New Jersey των ΗΠΑ, ο οργασμός στις γυναίκες συνεπάγεται αντιδράσεις σε 30 διαφορετικά σημεία του κεντρικού νευρικού συστήματος, προκαλώντας ακόμα και προσωρινή απώλεια της αίσθησης του πόνου.

Την ίδια στιγμή ένα ποσοστό των γυναικών που αγγίζει το 20% ισχυρίζονται πως μπορούν να έχουν σεξουαλική διέγερση κατά την διάρκεια ανταλλαγής καυτών φιλιών.

Πάντως για το 80% των γυναικών ο ταυτόχρονος οργασμός είναι άπιαστο όνειρο!

Άλλη μελέτη απέδειξε ότι έχουν καταγραφεί μητέρες που ανέφεραν ότι είχαν έρθει σε οργασμό, την ώρα που θήλαζαν τα μωρά τους!

Άλλα περίεργα

%ce%bf%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82

 

 

 

 

 

Άλλες έρευνες έδειξαν ότι, όσο η γυναίκα μεγαλώνει, τόσο αυξάνεται η σεξουαλική διέγερση που βιώνει.

Στο μεταξύ νέα μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sexual Medicine έδειξε, ότι στην περίπτωση που μια γυναίκα κρυώνει (και ιδιαίτερα εάν είναι κρύα τα πόδια της) δυσκολεύεται να φτάσει σε οργασμό. Πάντως οι γυναίκες που νιώθουν άνετα χωρίς ρούχα είναι πιο πιθανό να φτάσουν στην κορύφωση.

Πάντως ένα μεγάλο ποσοστού γυναικών υποστήριξε πως, έχει φτάσει σε οργασμό την ώρα που βρισκόταν στο γυμναστήριο ή έκανε γυμναστική στο δρόμο ή σε κάποιο πάρκο απλά και μόνο κάνοντας ασκήσεις που έχουν για βάση τους τον «πυρήνα» του σώματός τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

Show More

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close