Ειδήσεις ΥγείαςΟμορφιά

Γυναικείο στήθος: Tips για τη σωστή φροντίδα του

Μάθετε έξυπνους τρόπους για τη σωστή φροντίδα του.

Ενυδάτωση

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να φροντίζουν να ενυδατώνουν το σώμα τους με τα κατάλληλα προιόντα ξεχνούν όμως την πιο ευαίσθητη αυτή του στήθους. Η περιοχή αυτή είναι εύθραυστη γεγονός που την καθιστά ευάλωτη στην αφυδάτωση.

Αποσμητικό

Οι ειδικοί συστήνουν στις γυναίκες να εφαρμόζουν ένα προϊόν χωρίς χημικά, που σέβεται την ευαίσθητη αυτή περιοχή παρέχοντας προστασία χωρίς ερεθισμούς.

Προσοχή στο υλικό των ρούχων

Πολλές φορές η ευαίσθητη περιοχή του στήθους δεν είναι πάντα ανεκτική στα συνθετικά υφάσματα των ρούχων και των εσωρούχων. Για να αποφύγουμε τυχόν ερεθισμούς, όταν πρόκειται για σουτιέν ή ρούχα που έρχονται σε άμεση επαφή με το στήθος μας, επιλέγουμε υφάσματα από βαμβάκι που αφήνουν το δέρμα να αναπνέει.

Ακμή στο στήθος

Ο ιδρώτας και τα στενά ρούχα, μπορούν να προκαλέσουν ακμή. Για να μην επιδεινωθεί το πρόβλημα αποφεύγετε ρούχα που προκαλούν επιπλέον εφίδρωση ή πιέζουν και τρίβουν την περιοχή.

Προσοχή στο σουτιέν

Αποφεύγουμε να επιλέγετε στηθόδεσμο ο οποίος πληγώνει ή πιέζει αφόρητα το στήθος. Φροντίστε να επιλέγετε όσα είναι κατασκευασμένα από κατάλληλα υλικά και διαθέτουν επαρκή στήριξη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button