ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Γ.Πατούλης στο HealthReport.gr: «Τι θα κάνω στις εκλογές της ΝΔ»! Θα είναι ή όχι υποψήφιος;

Τα χαρτιά του για το τι θα κάνει τα επόμενα 24ωρα σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ανοίγει στο HealthReport.gr ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Ο κ.Πατούλης αποσαφηνίζει επισήμως πια πως ενδιαφέρεται για τη θέση του προέδρου της ΝΔ αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τη στάση που θα τηρήσει ο σημερινός πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Όπως λέει ο Γιώργος Πατούλης στο HealthReport.gr: «Εμείς μέσα από το αυτοδιοικητικό επιστημονικό κομμάτι της κοινωνίας μας, είμαστε ετοιμοπόλεμοι να καταθέσουμε την πρόταση μας για τη λύση των προβλημάτων της κοινωνίας μας.

Περιμένουμε τις ανακοινώσεις του προέδρου του κόμματος και εάν δε συμμετέχει για οποιοδήποτε λόγο, θα δηλώσουμε παρόν. Εάν όμως συμμετάσχει θα παρακολουθήσουμε και θα ακούσουμε και τις δηλώσεις του που θα αναφέρονται στις λύσεις των προβλημάτων της κοινωνίας και τη συμμετοχής της αυτοδιοίκησης στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι».

Όσο για το πότε θα είναι έτοιμος να ανακοινώσει επίσημα τις αποφάσεις του στο κόμμα ο Γιώργος Πατούλης σημειώνει: «Θα το κρίνει η ομάδα. Θα το κρίνουμε πάνω στη διατύπωση της πρόθεσης του προέδρου. Αλλά έως την Πέμπτη θα ξέρουμε. Εμείς είμαστε ετοιμοπόλεμοι για οποιαδήποτε εξέλιξη».

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του ΙΣΑ και πρόεδρος της ΚΕΔΕ ταυτόχρονα, φέρεται με βάση τουλάχιστον τις πληροφορίες του HealthReport.gr από το στενό του περιβάλλον, να έχει εξασφαλίσει τον απαραίτητο αριθμό των 50 ψήφων από τους εκλέκτορες της ΝΔ.
Ίδωμεν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψάχνουν να μαζέψουν τους «φακελάκηδες» από τα νοσοκομεία! Τι ετοιμάζει η κυβέρνηση

Δείτε τι απάντησαν τα κόμματα στο Debate του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για την Υγεία!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button