Επιχειρηματικά Νέα

Δίπλα στους ανασφάλιστους ογκολογικούς ασθενείς η Novartis Hellas!

Μία ακόμα βράβευση ήρθε για την Novartis Hellas, για την υλοποίηση του Προγράμματος «Νοιάζομαι» του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου συμμετείχε ενεργά δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους ανασφάλιστους συνανθρώπους μας που νοσούν.
Στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων της πολιτείας και του χώρου της υγείας, η Novartis Hellas βραβεύθηκε για την ουσιαστική υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Σκοπός δημιουργίας του Δικτύου είναι οι ανασφάλιστοι ογκολογικοί ασθενείς να μη στερηθούν τη θεραπεία τους. Η πρωτοβουλία αυτή αντικατοπτρίζει το όραμα της διοίκησης του Θεαγένειου νοσοκομείου,για ένα σύστημα που θα άρει τα εμπόδια πρόσβασης των ανασφάλιστων ασθενών στο σύστημα υγείας.
Η στρατηγική της Νovartis διεθνώς εστιάζει στον άνθρωπο και στη βελτίωση τόσο του προσδόκιμου, όσο και της ποιότητας ζωής του. Παράλληλα, βασική επιδίωξη της εταιρείας είναι να ανταποδίδει και να συνεισφέρει ενεργά στο κοινωνικό σύνολο.

 

Λίγα λόγια για την Νovartis

Η Novartis παρέχει καινοτόμφες λύσεις στις αναφυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών. Με έδρα στη Βασιλεία της Ελβετίας, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες:
καινοτόμα φαρμακευτικά σκευάσματα, οφθαλμολογική φροντίδα, οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα, εμβόλια και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.
Η Novartis είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς. Το 2014 οι πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν στα 58 δισ. δολάρια ενώ επενδύθηκαν περίπου 10 δισ. δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης.
Οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 130.000 εργαζομένους και τα προϊόντα τους διατίθενται σε περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου.
Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. έχει κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα και στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται 600 άτομα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button