ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Δείτε αναλυτικά τις επίσημες αιτήσεις από γιατρούς και νοσηλευτές για τις νέες ΤΟΜΥ! Όλος ο κατάλογος του υπ.Υγείας

Από τα στοιχεία προκύπτει ξεκάθαρα ότι οι γιατροί είναι περιορισμένοι σε αντίθεση με το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Άλλωστε ο υπουργός υγείας αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ο αριθμός των γιατρών που υπέβαλαν αίτηση ήταν εξαιρετικά μικρός. Διαβάστε ΕΔΩ τι είπε: «Ωμή παραδοχή του Αν.Ξανθού: Μόνο οι μισοί γιατροί κατέθεσαν για τις ΤΟΜΥ! Τι αποκάλυψε»

Οι προσλήψεις που θα γίνουν στις ΤΟΜΥ είναι 2868 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ)» για την αναδιάρθρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις Περιφέρειες».

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας υποβλήθηκαν έως και την 8η Σεπτεμβρίου 2017 (ημερομηνία λήξης της προθεσμίας) 22.678 μοναδιαίες αιτήσεις και ο επίσημος κατάλογος έχει ως εξής:


Το επόμενο στάδιο είναι ο έλεγχος των δικαιολογητικών από τις Υγειονομικές Περιφέρειες, από όπου και θα καταρτιστούν οι Προσωρινοί Πίνακες Προσληπτέων. Επί των Προσωρινών Πινάκων Προσληπτέων οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα ένστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε ποιοι είναι οι μισθοί των γιατρών σε νοσοκομεία και ΤΟΜΥ!

Τι απαντά ο υπ.Υγείας για τις ΤΟΜΥ: Πάνω από 19.300 άτομα εκδήλωσαν ενδιαφέρον! Επίθεση στον Γ.Πατούλη

Πλήρης επιβεβαίωση του HealthReport.gr: Παρατείνεται η προκήρυξη για τις προσλήψεις στις ΤΟΜΥ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button