Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Δείτε ποια είναι τα sex toys που κάνουν «τρελές» πωλήσεις στις γιορτές!

Μπορεί οι μεσογειακοί λαοί να φημίζονται για το ερωτικό τους ταμπεραμέντο αλλά φαίνεται πως δεν διστάζουν να χαρίσουν στο έτερο ήμισυ κάποιο sex toys.

Εξάλλου σύμφωνα με νέα έρευνα στις γιορτές τα ζευγάρια κάνουν περισσότερο σεξ σε σχέση με άλλες εποχές του χρόνου. Όπως προκύπτει από σχετική ανάλυση η επιθυμία για σεξ αυξάνεται σημαντικά στη διάρκεια των γιορτών, είτε πρόκειται για χριστιανικές, είτε για μουσουλμανικές ή άλλες χώρες τόσο του βορείου όσο και του νοτίου ημισφαιρίου.

Έτσι δεν είναι λίγοι εκείνοι που για να ανάψουν την ερωτική φλόγα στην κρεβατοκάμαρα τους χαρίζουν στο ή στην σύντροφό τους κάποιο sex toys.

 

 

 

 

 

Στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκονται τα αποκαλυπτικά εσώρουχα και ακολουθούν τα μαστίγια, οι χειροπέδες αλλά και οι δονητές.

Αναλυτικότερα όπως προέκυψε από σχετική διαδικτυακή έρευνα οι Έλληνες δεν φαίνεται να προτιμούν τις kinky ή τις πολύ ακραίες καταστάσεις αλλά επιμένουν…παραδοσιακά.

Στο πλαίσιο αυτό προτιμούν να χαρίζουν εκτός από τα παραπάνω και αρωματικά κεριά, αλλά και λάδια για μασάζ.

Πάντως από την ίδια έρευνα προέκυψε πως οι συμπολίτες μας δεν μπαίνουν εύκολα σε κάποιο sex shop και για αυτό προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους μέσω ίντερνετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη: Πόσο σεξ αντέχει ένας άνδρας κάθε νύχτα;

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button