Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των άπιστων ανδρών!

Παρόλο που τα περισσότερα ζευγάρια την αποκηρύττουν, πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 1/4 των αντρών και το 15% των γυναικών έχουν απατήσει το έτερον ήμισυ. Οι ειδικοί προσπάθησαν μέσω ερευνών να κατηγοριοποιήσουν τους άπιστους ανάλογα με τις συνήθειές τους ή τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά και κατέληξαν στο ποιοι είναι πιο επιρρεπείς.

Οι ψηλοί άντρες

Μια διαδικτυακή σελίδα για σχέσεις συμπέρανε ότι οι άντρες που είναι πάνω από 1,78 έχουν διπλάσιες πιθανότητες να σας απατήσουν.

Οι χρήστες του Twitter και του facebook

Είναι κοινό μυστικό ότι τα social media βλάπτουν τις σχέσεις, όμως η έρευνα του πανεπιστημίου του Missouri κατέδειξε ότι όσοι χρησιμοποιούν ειδικά το Twitter έχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες να φλερτάρουν και να απατήσουν.

Όσοι ακούν rock’n’roll

Μια ακόμα έρευνα έδειξε ότι το 41% των ανδρών που απιστούν, ακούν ροκ μουσική. Όσο για τους πιο πιστούς, προτιμήστε αυτούς που επιλέγουν rap μουσική!

Επίσης έρευνα της Αμερικανικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού για την απιστία στον γάμο, είχε πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα που αφορούσαν στα επαγγέλματα των ανθρώπων που απατούν πιο εύκολα. Οι τεχνικοί υπολογιστών και οι καθηγήτριες αναδείχθηκαν πρωταθλητές και μάλιστα με διαφορά!

Δεν έχουν ενοχές

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου «Rutgers», το 56% των ανδρών που είχαν παράνομες σχέσεις, είναι ευτυχισμένοι με τις «σταθερές» τους συντρόφους.  Μάλιστα όταν απιστούν δεν νιώθουν ενοχές. Το αντίστοιχο ποσοστό που αναλογεί στις γυναίκες είναι πολύ μικρότερο και φθάνει το 34%.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button