Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Δείτε πως θα γίνετε «Μάστερ του Σεξ»! Όλα τα εφόδια

Μπορεί σε χώρες του εξωτερικού όπως η Βρετανία να παραδίνονται μαθήματα στους επίδοξους εραστές για να βελτιώσουν τις ερωτικές τους αποδόσεις αλλά δεν είναι ανάγκη να ταξιδέψετε τόσο μακριά. Χάρη στα νέα καυτά επιστημονικά μυστικά που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, οι κοινοί θνητοί μπορούν να γίνουν Μάστερ στο σεξ, χωρίς να πληρώσουν μια περιουσία.

Δώστε βάση στα προκαταρκτικά

Σχεδόν οι περισσότερες επιστημονικές έρευνες αναφέρουν ότι το καλό σεξ περνά από τα προκαταρκτικά. Μάλιστα οι απανταχού σεξολόγοι συνιστούν στους άνδρες να μην πέφτουν με τα…μούτρα στο κυρίως πιάτο αλλά να δίνουν βάρος και στα προκαταρκτικά.

Να είστε sexy και να σκέφτεστε sexy

Οι ειδικοί του σεξ επισημαίνουν ότι κάτι τέτοιο θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και έτσι θα έχετε μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.

Κάντε μασάζ

H Αγγλίδα sexpert Pam Spurr αναφέρει ότι «το μασάζ και οι μυρωδιές βοηθούν στη χαλάρωση και στην απελευθέρωση των ορμονών της ευτυχίας.

Επιλέξτε την καλύτερη μέρα

Σύμφωνα με έρευνα του London School of Economics το πρωί της Πέμπτης είναι η καλύτερη ώρα και μέρα για να κάνετε σεξ. Επομένως μην αφήνετε να περνούν οι Πέμπτες χωρίς σεξ.

Σηκωθείτε από τον καναπέ

Όπως εξάλλου έχει τεκμηριωθεί σε πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Depression and Anxiety» τριάντα λεπτά άσκησης βελτιώνουν σημαντικά τη σεξουαλική λειτουργία.

Χάστε κιλά

Κατά μέσο όρο οι παχύσαρκοι άντρες έχουν επίπεδα τεστοστερόνης 25% χαμηλότερα από τους μη παχύσαρκους, γεγονός που επηρεάζει τις αποδόσεις τους στο σεξ. Οι ειδικοί επισημαίνουν την αναγκαιότητα της απώλειας των κιλών για καλύτερη ερωτική ζωή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button