Ειδήσεις ΥγείαςΟμορφιά

Δείτε πως θα κάνετε face lift χωρίς νυστέρι σε χρόνο εξπρές!

Του πλαστικού χειρουργού Ιωάννη Πατσουλά, συνεργάτη ιατρείου κοσμητικής ιατρικής DermaPoint

Καθώς μεγαλώνουμε τα αποτυπώματα της βαρύτητας στο πρόσωπό μας γίνονται πιο εμφανή. Ο υποστηρικτικός ιστός στις παρειές αδυνατίζει, ο λιπώδης ιστός υποστρέφει, οι γωνίες του στόματος πέφτουν, το περίγραμμα της κάτω γνάθου αμβλύνεται, δίνοντας την εικόνα ενός τετράγωνου γερασμένου προσώπου.

Το μη χειρουργικό face lift χρησιμοποιεί μια ποικιλία σύγχρονων θεραπειών και μπορεί να βοηθήσει άνδρες και γυναίκες να ανακτήσουν την ομορφιά της νεότητας, χωρίς να οδηγηθούν στο χειρουργείο.

Υγρό face lift, face lift με τη χρήση laser και face lift με νήματα είναι κάποιες από τις μη χειρουργικές θεραπείες που χρησιμοποιούμε για να διορθώσουμε προβλήματα του προσώπου.

Η ανόρθωση προσώπου με νήματα είναι μια εκλεπτυσμένη διαδικασία της αισθητικής χειρουργικής και έχει ως αποτέλεσμα την ανόρθωση περιοχών του προσώπου, προσφέροντας ένα απαλότερο και νεανικότερο περίγραμμα και γενικότερα μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Χρησιμοποιούνται πολύ λεπτά χειρουργικά ράμματα (νήματα) τα οποία τοποθετούνται εντός του δέρματος με συγκεκριμένο τρόπο για να αναρτήσουν τις περιοχές που έχουν υποστεί πτώση.

Τα νήματα που χρησιμοποιούνται είναι οδοντωτά, πλήρως απορροφήσιμα, χωρίς καμία αρνητική επίπτωση για τον ανθρώπινο οργανισμό. Όμως αυτό που πραγματικά είναι εντυπωσιακό είναι ότι μπορούν εντελώς ανώδυνα και αναίμακτα να βελτιώσουν την εικόνα του γερασμένου προσώπου σε μια μόλις συνεδρία.

Στο χώρο του ιατρείου και αφού προηγουμένως η ενδιαφερόμενη/ος έχει ενημερωθεί πλήρως για τη διαδικασία, το κόστος και τη διάρκεια των αποτελεσμάτων γίνεται η εφαρμογή των νημάτων που διαρκεί από 30 λεπτά έως 2 ώρες, ανάλογα με τον αριθμό των περιοχών που θέλουμε να διορθώσουμε.

Είναι μία άκρως διαδραστική διαδικασία καθώς η ενδιαφερόμενη έχει τη δυνατότητα κοιτάζοντας τον καθρέφτη να εκφράζει την άποψή της για την επιθυμητή ανόρθωση.

Το αποτέλεσμα της ανόρθωσης είναι άμεσο και εντυπωσιακό. Δεν απαιτείται κάποιος ιδιαίτερος χρόνος αποθεραπείας, δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του ή σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική του δραστηριότητα.

Για το διάστημα των πρώτων δέκα ημερών περίπου θα έχετε την αίσθηση του ‟τραβήγματος” και καθώς αυτό το αίσθημα θα υποχωρεί θα αναδεικνύεται η νέα, πιο λαμπερή σας εικόνα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button