Ειδήσεις ΥγείαςΟμορφιά

Δείτε πως θα χάσετε τα κιλά του Πάσχα!

Οι γιορτές τελείωσαν αλλά συνηδειτοποιήσατε ότι παχύνατε; Διαβάστε μυστικά υγείας για να απαλλαχθείτε από τα κιλά του Πάσχα με διαδικασίες εξπρές!

Προσοχή στη διατροφή

Το ιδανικό είναι να ακολουθείστε ένα διατροφικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, το οποίο θα μπορέσετε να το ακολουθήσετε ευκολότερα. Φροντίστε λοιπόν να κάνετε τη σωστή διατροφή τρόπο ζωής και όχι αγγαρεία.

Ναι στα φρούτα

Μετά το Πάσχα προτιμήστε να τρώτε φρούτα και λαχανικά αλλά και μαύρο ψωμί. Αποφύγετε να καταναλώνετε τσουρέκι και κουλουράκια τα οποία σας περίσσεψαν από το Πάσχα. Αντικαταστήστε τα πασχαλινά σνακ με φράουλες, μπανάνες, μήλα, αχλάδια, καρπούζια και ό,τι άλλο προτιμάμε και σύντομα θα δείτε αποτελέσματα.

Ναι στη γυμναστική

Μαζί με τις υπερβολές στη διατροφή σας, κατά τις ημέρες του Πάσχα, το σίγουρο είναι ότι εγκαταλείψατε και το γυμναστήριο. Μια άλλου είδους προπόνηση λοιπόν, μπορεί να σας επαναφέρει το ενδιαφέρον για τη γυμναστική.

Έξυπνες συμβουλές

Πίνετε άφθονο νερό. Επίσης, φροντίστε να κοιμάστε 8 ώρες την ημέρα, καθώς το να προσπαθείτε να χάσετε βάρος με λίγες ώρες ύπνου είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Μειώστε το αλκοόλ και τα ανθρακούχα ποτά. Εναλλακτικά, επιλέξτε πράσινο τσάι.
Χρησιμοποιήστε καρυκεύματα και μπαχαρικά, ειδικά τα καυτερά, όπως είναι το πιπέρι καγιέν τα οποία δίνουν άλλη γεύση στο φαγητό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button