Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Δείτε πως το Euro 2016 επηρεάζει το σεξ!

Για το χρονικό διάστημα που διαρκεί το Euro 2016 η ερωτική ζωή των γυναικών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και εξαρτημένη από τις νίκες ή τις ήττες της αγαπημένης ομάδας των συντρόφων τους.
Μάλιστα όλο και περισσότερες έρευνες τεκμηριώνουν ότι η νίκη της αγαπημένης μας ομάδας είναι άκρως αφροδισιακή ενώ η ήττα ρίχνει τη λίμπιντο!

Και για του λόγου του αληθές μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό British Medical Journal κατέληξε στο συμπέρασμα όταν η ομάδα σκοράρει τότε και οι άνδρες…σκοράρουν στο κρεβάτι.

Οι ερευνητές μελέτησαν τον αριθμό των γεννήσεων την περίοδο 2007-2011 στην Καταλονία και διαπίστωσαν πως η αύξηση ήταν εμφανέστερη το Φεβρουάριο του 2010 σε σύγκριση με τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου.

Υψηλές αποδόσεις

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και η σχετική μελέτη που έγινε από το Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, σύμφωνα με την οποία, κατά τη διάρκεια του Euro 2004, οι Ελληνες γιόρταζαν κάθε νίκη της Εθνικής μας ομάδας στο…κρεβάτι.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 550 ζευγαριών ηλικίας 30 έως50 ετών. Το εντυπωσιακό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών (το 95% δηλαδή), δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Euro, η ερωτική τους επιθυμία αυξήθηκε κατακόρυφα.

Συγκεκριμένα, 3-4 ώρες πριν από την έναρξη κάθε αγώνα της Εθνικής Ελλάδος, οι άνδρες άρχιζαν να νιώθουν έντονη ερωτική επιθυμία. Εάν ο αγώνας τελείωνε νικηφόρα, ο ενθουσιασμός των ανδρών μεταφερόταν στο κρεβάτι και τη σύντροφό τους. Αντίθετα, εάν η Εθνική έχανε, αυτό καταρράκωνε τη διάθεση των ανδρών.

Όπως είχε επισημάνει ο δρ.Θάνος Ασκητής, ”το ποδόσφαιρο αποτελεί το κατ’ εξοχήν ανδρικό σπορ. Γεννά, βίαια, πρωτόγονα, παρορμητικά συναισθήματα, όπως ακριβώς και το σεξ”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button