Επιχειρηματικά ΝέαΦάρμακα

Η ELPEN χτυπά και τις αϋπνίες!

Η οικονομική κρίση και τα αμέτρητα προβλήματα των οικογενειών έχουν κάνει τους ενήλικες να χάνουν όλο και περισσότερο τον ύπνο τους.
Η έλλειψη ύπνου όμως επηρεάζει και τη μνήμη καθώς και την ποιότητα ζωής. Και τα στατιστικά δείχνουν συνεχή αύξηση της αϋπνίας στους Έλληνες. Με βάση τις τελευταίες μελέτες πάντως περίπου 3 στους 10 ενήλικες αντιμετωπίζουν πρόβλημα αϋπνίας.

Και το ζήτημα είναι πως οι περισσότεροι δεν απευθύνονται σε γιατρό.
Για το λόγο αυτό η λύση μπορεί να κρύβεται και σε απλά σκευάσματα που μπορεί να φέρουν και πάλι την ποιότητα στον ύπνο μας. ‘

Χαρακτηριστικό είναι το εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής NeuroΑge Sleep που αποδεικνύεται σύμμαχος για την καλύτερη ποιότητα ύπνου και την καλύτερη πνευματική υγεία των ενηλίκων

Το NeuroAge Sleep είναι μια από τις τρεις εξειδικευμένες, σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις που προσφέρει η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής NeuroAge, το οποίο συμβάλει στη διευκόλυνση του ύπνου και τη μείωση του χρόνου μετάβασης στον ύπνο. Παράλληλα, βοηθά στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και της μνήμης αφού είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ένας πλήρης και ήρεμος ύπνος αποτελεί «κλειδί» για την τόνωση της μνήμης και την εγρήγορση του εγκεφάλου.

Το NeuroAge Sleep, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς NeuroAge περιέχουν έναν αποτελεσματικό συνδυασμό βασικών συστατικών, εγκεκριμένων από την EFSA: Σίδηρο, Παντοθενικό Οξύ, Μελατονίνη και κλινικά ελεγμένων: Ουριδίνη, Κυτιδίνη, (L)-Γλουταμίνη. Επιπλέον, το NeuroAge Sleep είναι εμπλουτισμένο με Βαλεριάνα ώστε να βοηθά τους ενήλικες να απολαμβάνουν έναν παρατεταμένο και ποιοτικό ύπνο, που είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ενίσχυση της μνήμης αλλά και την καλύτερη ποιότητα ζωής τους.

Το NeuroAge Sleep απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.
Η σειρά NeuroAge – NeuroAge, NeuroAge NRG, NeuroAge Sleep – διατίθεται αποκλειστικά στα Φαρμακεία από το τμήμα του Consumer Health Care της ELPEN, την Ελληνική φαρμακευτική Βιομηχανία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button