Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Δείτε τα πέντε περίεργα γυναικεία χαρακτηριστικά που ελκύουν τους άνδρες

Διαβάστε ποια είναι τα πέντε περίεργα χαρακτηριστικά που δεν περιμένατε ποτέ να ελκύουν τους άντρες.

Γέλιο

Οι άντρες γενικά ελκύονται από το γέλιο μιας γυναίκας, καθώς είναι κάτι αποκλειστικά δικό της και δεν μπορεί να το προσποιηθεί, όπως είναι πιο εύκολο να συμβεί με πολλά άλλα πράγματα. Για τον ίδιο λόγο που τους ελκύει ένα όμορφο γέλιο, χαχανητά υψηλών συχνοτήτων με ρουθουνίσματα και περίεργους ήχους, τους απωθούν εξίσου.

Λαμπερό χαμόγελο

Ένα λαμπερό χαμόγελο δεν είναι ποτέ απλά ένα χαμόγελο. Οι άντρες, περισσότερο ασυνείδητα, προσέχουν την ισορροπία του χαμόγελού σας, σε σχέση με τις αναλογίες του προσώπου σας και προτιμούν τα χαμόγελα που κοσμούνται από ίσια και όχι στραβά δόντια..

Οι παραξενιές

Στους άντρες ακόμα αρέσουν και οι παραξενιές μιας γυναίκας και ακόμα κι αν και δεν θα το περιμένατε ποτέ, τους αρέσουν όλες εκείνες οι συνήθειες και τα χαρακτηριστικά που κάνουν μια γυναίκα ιδιαίτερη και μοναδική σας.

Οι ελιές

Αν και οι γυναίκες έχουν την τάση να τις θεωρούν αδυναμία τους, δεν είναι λίγοι οι άντρες που βρίσκουν ελκυστική την παρουσία τους στα πιο παράξενα σημεία του κορμιού σας.

Η συμπόνια

Στη σύγχρονη κοινωνία που πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν αλλοιωθεί και αντικατασταθεί με τον ανταγωνισμό, την αδιαφορία και την έλλειψη χρόνου, οι άντρες εξακολουθούν να προτιμούν τις γυναίκες με αυτά τα χαρακτηριστικά και να τις εκτιμούν περισσότερο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button