Πολιτική Υγείας

Δείτε τι απαντά ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ στο HealthReport.gr για την αποκάλυψη όχι χάνεται η απόσπασή του στο ΣΕΥΥΠ!

Τη δική του εκδοχή για το θέμα της απόσπασής του στο Σώμα Επιθεωρητών του υπουργείου Υγείας (ΣΕΥΥΠ) δίνει ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Τάκης Γεωργακόπουλος.

Συγκριμένα το HealthReport.gr αποκάλυψε ότι Ωστόσο φαίνεται ότι τα σχέδια του κ.Γεωργακόπουλου η απόσπαση του στο ΣΕΥΥΠ βαίνει προς ακύρωση λόγω του ότι πέρασε το 10ημερο της προθεσμίας που προβλέπει η υπουργική απόφαση. Διαβάστε ΕΔΩ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του HealthReport.gr: «Προς ακύρωση η απόσπαση του αντιπροέδρου ΕΟΠΥΥ στο ΣΕΥΥΠ! Όλο το παρασκήνιο»

Στο σημείο αυτό ο Τάκης Γεωργακόπουλος δίνει τη δική του εξήγησης:
«Με αφορμή το δημοσίευμα με τίτλο «Προς ακύρωση η απόσπαση του αντιπροέδρου Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στο ΣΕΥΥΥΠ! Όλο το παρασκήνιο» ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. επισημαίνει τα εξής:

«Παραμένω ακόμα στη θέση του Αντιπροέδρου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και δεν μου έχει κοινοποιηθεί καμία Υπουργική Απόφαση για απόσπασή μου στο ΣΕΥΥΠ, οπότε δεν «τρέχει» καμία προθεσμία 10ημέρου. Άλλωστε δεν έχω επιστρέψει στο νοσοκομείο όπου εργάζομαι.
Συνεπώς οι υψηλόβαθμες πηγές σας είναι … ρηχές και όσα σας λένε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Καλύτερα θα ήταν να επικοινωνούσατε απευθείας μαζί μου για έγκυρη πληροφόρηση».

Η απάντηση του HealthReport.gr

“Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση στο ρεπορτάζ του HealthReport.gr.
Ωστόσο προκύπτουν εύλογα ερωτήματα και από την απάντησή σας.

Ενώ φέρεστε να δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον για το επαγγελματικό σας μέλλον, αφού συμμετείχατε στη διαδικασία επιλογής νέων επιθεωρητών Υγείας στο ΣΕΥΥΠ, την ώρα μάλιστα που κατείχατε και κατέχετε τη θέση του Αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ, εντύπωση προκαλεί στο οποιοδήποτε καλόπιστο παρατηρητή, γιατί αφήσατε να περάσουν 40 μέρες από την απόφαση του υπουργού Υγείας να διοριστείτε στο ΣΕΥΥΠ. Και μάλιστα δηλώνετε ότι δεν έχετε παραλάβει ακόμη τη σχετική απόφαση.

Πως γίνεται άραγε αυτό, ενώ την ίδια στιγμή εκδηλώνετε άμεσα ανακλαστικά στο σχετικό δημοσίευμα του HealthReport.gr;
Να σημειωθεί ότι στην υπουργική απόφαση γίνεται ειδική μνεία ότι η μη αποδοχή της θέσης με την παρέλευση 10 ημερών από την κοινοποίηση της, σημαίνει μη αποδοχή της τοποθέτησης”.

Show More

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close