Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Δείτε τι θα πάθετε αν απέχετε από το σεξ!

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο American Journal of Medicine, απέδειξε ότι οι άνδρες που έχουν αραιές ερωτικές επαφές σε κάποια στιγμή της ζωής τους θα εκδηλώσουν στυτική δυσλειτουργία.

Συγκεκριμένα οι ερευνητές μελετώντας 989 άνδρες στην 5η , 6η και 7η δεκαετία της ζωής τους ανέφεραν ότι οι άνδρες που είχαν λιγότερες από μία ερωτικές επαφές την εβδομάδα είχαν διπλάσια πιθανότητα να μην μπορούν να… απογειώσουν τα προσόντα τους.

Κίνδυνος καρδιοπάθειας

Οι άνδρες που κάνουν σεξ τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα έχουν κατά 45% λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν καρδιαγγειακές επιπλοκές, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό American Journal of Cardiology.

 Αϋπνίες

Σύμφωνα με την ερευνήτρια Σίντι Μέστον από το Πανεπιστήμιο του Τέξας οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του σεξ χαλαρώνουν τόσο το μυαλό όσο και το σώμα και μας προετοιμάζουν για τον ύπνο.

Κίνδυνος ακράτειας για τη γυναίκα

Η τακτική σεξουαλική επαφή είναι μια μορφή άσκησης για τους μύες της πυέλου, οι οποίοι συσπώνται κατά τον οργασμό. Εάν αυτοί οι μύες είναι αγύμναστοι, αυξάνεται ο κίνδυνος η γυναίκα να αντιμετωπίσει μελλοντικά κάποια μορφή ακράτειας!

Περισσότερες ιώσεις

Όσοι κάνουν σεξ τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα διαθέτουν κατά 30% περισσότερα αντισώματα στον οργανισμό τους πράγμα το οποίο σημαίνει ότι κινδυνεύουν λιγότερο από τις ιώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button