ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Δείτε τον Π.Πολάκη να μιλά σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Χαλανδρίου! (ΦΩΤΟ)

Μια πολιτική εκδήλωση που θύμιζε μάλλον… προεκλογική συγκέντρωση, έκανε πολλούς κατοίκους του Χαλανδρίου το βράδυ της Τετάρτης να ξαφνιαστούν.

Οι κάτοικοι που αμέριμνοι περιδιάβαιναν την πλατεία Χαλανδρίου, είδαν τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη να μιλάει σε ανοικτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της περιοχής, κάτι που βέβαια συνηθίζεται μόνο σε περίοδο εκλογών.

Παύλος Πολάκης 1

Η συγκέντρωση που έγινε σε ανοικτό χώρο στην πλατεία των Βορείων προαστίων για πρώτη φορά, διοργανώθηκε από τις Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου Αγίας Παρασκευής και Χολαργού και είχε προαναγγελθεί μέρες πριν.

Παύλος Πολάκης 5

Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι επελέγη το Χαλάνδρι γι αυτήν την ανοικτή εκδήλωση τύπου «προεκλογική»…
Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου υποστηρίχθηκε από την Αριστερά στις τελευταίες εκλογές, και παρότι αστική περιοχή το Χαλάνδρι που δε συνάδει με το πνεύμα του …ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης μάλλον διάλεξε μια σίγουρη περιοχή για την ομιλία του.

Παύλος Πολάκης 3

Να σημειωθεί ότι η κυβερνώσα παράταξη βγάζει σχεδόν εβδομαδιαίο πρόγραμμα για όλα τα στελέχη και τους υπουργούς της, οι οποίοι πρέπει να επισκέπτονται διάφορες περιοχές για να συνομιλούν με πολίτες.

Παύλος Πολάκης 4

Κυρίαρχη θέση στην ατζέντα των εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ έχει ο Αναπληρωτής υπουργός Υγείας που με …εντολή Μαξίμου βγαίνει «μπροστά», όπως λένε πηγές του HealthReport.gr, διαδραματίζοντας μάλλον το ρόλο του …Δον Κιχώτη κατά της διαφθοράς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button