Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Διάρκεια στο σεξ: Τι θέλουν οι άντρες και τι οι γυναίκες

Μπορεί και σε αυτόν το ευαίσθητο τομέα να ισχύει το ρητό …περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά τελικά φαίνεται ότι όλοι έχουν ενδόμυχες ερωτικές επιθυμίες που βάζουν το πήχη πολύ ψηλά. Μάθετε τις πιπεράτες απαντήσεις ανδρών και γυναικών για το ποια είναι η “ιδανική” χρονική διάρκεια στο σεξ.

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο New Brunswick εξέτασαν τις περιπτώσεις συνολικά 152 ζευγαριών με τους συμμετέχοντες να είναι ηλικίας από 21 έως και 77 ετών και οι μεταξύ τους σχέσεις να ποικίλλουν από διάρκειας 6 μηνών έως και 50 ετών!

Αναφορικά με την “ιδανική” για τον κάθε άντρα και την κάθε γυναίκα διάρκεια στο σεξ (προκαταρκτικά και σεξουαλική επαφή) συνολικά, διαπιστώθηκαν ότι:

Για τις γυναίκες η ιδανική διάρκεια  των προκαταρκτικών είναι τα 19 λεπτά αν και ο πραγματικός χρόνος περιορίζεται μόνο στα 11 λεπτά.

Για τους άνδρες ο ιδανικός χρόνος μειώνεται στα 18 λεπτά ενώ η πραγματική διάρκεια είναι μόλις 13 λεπτά.

Όσο αφορά την ίδια τη σεξουαλική επαφή για τις μεν γυναίκες η ιδανική διάρκεια πρέπει να φτάνει τα 14 λεπτά αφού μετα βίας η πραγματική διάρκεια αγγίζει τα 7 λεπτά.

Για το ισχυρό φύλο, η ιδανική διάρκεια της ερωτικής επαφής, θα πρέπει να είναι 19 λεπτά, ενώ η πραγματική διάρκεια είναι μετά βίας 8 λεπτά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button