ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Διαγνωστικά Κέντρα: Νέα σελίδα στον ΠΑΣΙΔΙΚ! Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Γ.Βουγιούκας

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Αρχική > Άρθρα > Διαγνωστικά Κέντρα: Νέα σελίδα στον ΠΑΣΙΔΙΚ! Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Γ.Βουγιούκας

Αλλαγή σελίδας στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ) καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Βουγιούκας υπέβαλε την παραίτησή του.
Το ΔΣ του ΠΑΣΙΔΙΚ αναμένεται να συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες προκειμένου να ανασυγκροτηθεί σε σώμα.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr ο κ.Βουγιούκας είχε δεχθεί έντονες πιέσεις το τελευταίο διάστημα δεδομένου ότι ο κλάδος είναι στα κάγκελα με τις υπέρογκες εισφορές στον ΕΟΠΥΥ (clawback και rebate), που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε λουκέτο πολλά διαγνωστικά εργαστήρια και κέντρα.

Πάντως μόλις πριν λίγα 24ωρα ο ΠΑΣΙΔΙΚ αποφάσισε να ακυρώσει τις κινητοποιήσεις που είχε εξαγγείλει. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε γράψει ο Γιώργος Βιουγιούκας: «Διαγνωστικά Κέντρα: Ακυρώνεται η τριήμερη απεργία! Τι αποφάσισε ο κλάδος»

διαγνωστικά κέντρα

Το τελευταίο διάστημα ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος είχε δεχθεί επικρίσεις για τη στάση του στο θέμα των πιέσεων προς την κυβέρνηση, ενώ εκείνος είχε υποστηρίξει πως ενώ είχαν προγραμματισθεί οι τριήμερες απεργίες λόγω ασυνεννοησίας δεν πραγματοποιήθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΟΠΥΥ: Η πρώτη σύσκεψη για το clawback των γιατρών! Τι είπε η Θ.Καρποδίνη

Σχετικά Άρθρα

Back to top button