Επιχειρηματικά Νέα

Διαθέσιμη και στην Ελλάδα η νέα πένα για τη γονιμότητα!

Η Merck, μία κορυφαία εταιρεία στο χώρο των επιστημών και της τεχνολογίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι η νέα πένα για τη Γονιμότητα, Pergoveris® Pen, με το συνδυασμό FSH και LH, είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά και στους Έλληνες ασθενείς.

Η νέα πένα Pergoveris® είναι ένα σκεύασμα ανασυνδυασμένης ανθρώπινης ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (θυλακιοτροπίνη άλφα, r hFSH) και ανασυνδυασμένης ανθρώπινης ωχρινοτρόπου ορμόνης (λουτροπίνη άλφα, r hLH) σε μοναδική αναλογία 2:1 και καλύπτει μία ανεκπλήρωτη ιατρική ανάγκη, παρέχοντας μια βελτιωμένη, βολική και έτοιμη προς χρήση επιλογή συνδυαστικής θεραπείας για τη γονιμότητα.

Η νέα φαρμακοτεχνική μορφή της πένας Pergoveris® ως ενέσιμο διάλυμα, δημιουργήθηκε εξελίσσοντας τον αρχικό συνδυασμό λυοφιλοποιημένης σκόνης και διαλύτη – το οποίο έπρεπε οι ίδιοι οι ασθενείς να αναμείξουν στα φιαλίδια, πριν την καθημερινή ένεση – σε μια έτοιμη προς χρήση λύση με την προγεμισμένη πένα. Εξαλείφοντας την ανάγκη ανάμειξης, η Pergoveris® Pen προσφέρει μία βελτιωμένη εμπειρία θεραπείας στοχεύοντας στη διέγερση της ανάπτυξης των ωοθυλακίων σε ενήλικες γυναίκες με σοβαρή ανεπάρκεια LH και FSH.

Ο Γιάννης Βλόντζος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Μετά την Ευρωπαϊκή έγκριση της νέας πένας Pergoveris® το Μάιο του 2017, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η πένα για τη γονιμότητα κυκλοφορεί πλέον και στην Ελλάδα, έχοντας ενταχθεί στη θετική λίστα και με πλήρη ποζημίωση από τον ΕΟΠΥΥ. Η πένα Pergoveris® συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιό μας και αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την εκπλήρωση της δέσμευσής μας για βελτίωση των θεραπευτικών αποτελεσμάτων σε ζευγάρια που επιδιώκουν να γίνουν γονείς», δήλωσε ο Ιωάννης Βλόντζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck Ελλάδος.

Η νέα πένα Pergoveris®, σχεδιασμένη βάσει της ανατροφοδότησης από ασθενείς και επαγγελματίες υγείας, παρέχει στους γιατρούς τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν τη δοσολογία σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενούς, επιτρέποντας τη ρύθμιση της δόσης προς τα πάνω κατά 12,5 IU (διεθνείς μονάδες), και προσφέροντας δύο περιεκτικότητες: 300IU και 900IU.

Η Pergoveris® Pen αποτελεί την τρίτη προσθήκη στην καινοτόμο σειρά χορήγησης της Merck με την επωνυμία Family of Pens™.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button