ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Διοικητές Νοσοκομείων: Έρχονται και οι τελευταίοι! Όλες οι λεπτομέρειες

Ολοκλήρωσε η Επιτροπή Αξιολόγησης των Διοικητών Νοσοκομείων το έργο της και τις συνεντεύξεις, όπως τουλάχιστον απαντούν οι αρμόδιοι στους ενδιαφερόμενους που σπάνε το τηλεφωνικό κέντρο στο υπουργείο Υγείας.

Δεκάδες υποψήφιοι Διοικητές Νοσοκομείων που αγωνιούν για το τι θα γίνει με το εργασιακό τους μέλλον, συνεχίζουν να τηλεφωνούν στην οδό Αριστοτέλους προκειμένου να μάθουν σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία.

Με βάση την ενημέρωση που λαμβάνουν, όπως αναφέρουν στον HealthReport.gr, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και οι τελικές επιλογές είναι πλέον στα χέρια της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

νοσοκομεία 1

Άλλωστε η Επιτροπή Αξιολόγησης μετά τις συνεντεύξεις παραδίδει μία σύντομη λίστα των δύο ατόμων ανά νοσοκομείο στον υπουργό Υγείας, ώστε εκείνος να αποφασίσει οριστικά.
Παρ αυτά η διαδικασία ολοκληρώνεται με ρυθμούς…χελώνας, καθώς ακόμη δημοσιεύονται στη διαύγεια τα ονόματα των αρχικών διοικητών που είχαν ανακοινωθεί.

Όπως είχε γράψει το HealthReport.gr οι τελευταίοι διοικητές νοσοκομείων δεν αναμένεται να φθάσουν στο ΕΣΥ πριν τον Ιούλιο, αφού η διαδικασία της τελικής απόφασης είναι άκρως χρονοβόρα και βρίσκεται στα χέρια της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχονται και οι Βοηθοί Διοικητών Νοσοκομείων! Όλες οι λεπτομέρειες

Διοικητές νοσοκομείων: Ποιοι είναι οι μισθοί τους!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button