ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Διοικητές Νοσοκομείων: Έρχονται σε 15 ημέρες οι πρώτοι στα Νοσοκομεία της Αττικής! Πως θα ανακοινωθούν

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Αρχική > Άρθρα > Διοικητές Νοσοκομείων: Έρχονται σε 15 ημέρες οι πρώτοι στα Νοσοκομεία της Αττικής! Πως θα ανακοινωθούν

Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί η πρώτη «φουρνιά» με τους Διοικητές Νοσοκομείων, οι οποίοι θα προορίζονται για τα νοσοκομεία της Αττικής, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr.

Ειδικότερα όπως τονίζουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές του HealthReport.gr, οι νέοι Διοικητές Νοσοκομείων θα ανακοινώνονται σταδιακά και ανά Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ). Η αρχή θα γίνει από τη μεγαλύτερη Υγειονομική Περιφέρεια που είναι φυσικά αυτή της Αττικής.

Μέχρι στιγμής η Επιτροπή Αξιολόγησης μελετά ακόμη τα εκατοντάδες βιογραφικά που έχουν σταλεί από υποψηφίους (περίπου 400). Διαβάστε ΕΔΩ ποια διαδικασία ακολουθείται: «Διοικητές Νοσοκομείων: Στην τελική φάση επιλογής τα νέα πρόσωπα! Ποια διαδικασία ακολουθείται»

Ανακοινώσεις ανά ΥΠΕ

Πάντως με βάση και τις οδηγίες που έχει δώσει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, η Επιτροπή Αξιολόγησης θα πρέπει να επιταχύνει τις διαδικασίες για τα νοσοκομεία της Αττικής, καθώς εντοπίζονται προβλήματα …συνεννόησης -όπως λένε έγκυρες πηγές του HealthReport.gr– με τους Διοικητές που είχαν διορισθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικό είναι – όπως μεταφέρουν καλά γνωρίζοντες- ότι υπάρχουν Διοικητές Νοσοκομείων που αγνοούν ακόμη και οδηγίες ή και εγκυκλίους που αποστέλλονται από το υπουργείο Υγείας.
Να σημειωθεί ότι συνολικά αναζητούνται 112 στελέχη για τις θέσεις στα νοσοκομεία όλης της χώρας, ενώ 19 Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές θα διορισθούν στα νοσοκομεία της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Αττικής.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία για τα στελέχη της 1ης ΥΠΕ, θα ακολουθήσουν μία μία και οι υπόλοιπες, σύμφωνα με πηγές του HealthReport.gr.
Άλλωστε στα νοσοκομεία της περιφέρειας, οι αιτήσεις ήταν λιγότερες όπως άλλωστε και οι θέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι οδηγίες Κικίλια στους νέους Διοικητές των Νοσοκομείων που θα αναλάβουν! Οι πρώτες κινήσεις

Διοικητές Νοσοκομείων: Με βαθμολόγιο αλλά και μηνιαίους ελέγχους από ειδική ομάδα όσοι διορισθούν! Πότε θα απολύονται

Σχετικά Άρθρα

Back to top button