ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Διοικητές Νοσοκομείων: Έτοιμη η λίστα για τα νοσοκομεία της Αθήνας! Όλο το παρασκήνιο για τα νέα πρόσωπα

Μετά από αρκετές ημέρες σκέψεων και πολιτικών …πιέσεων, ολοκληρώθηκε η λίστα με τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις μεγάλες μονάδες υγείας της Αθήνας.

Όμως Πασχαλιάτικο …μποναμά πήραν πολλά στελέχη της άλλοτε ισχυρής παράταξης του ΠΑΣΟΚ, καθώς έμαθαν πως το όνομά τους είναι ψηλά στη λίστα για διορισμό σε νοσοκομείο.

Άλλωστε πολλά ονόματα παλαιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έχουν περάσει από διάφορες θέσεις του δημοσίου, έχουν επιλεγεί όπως λένε πηγές του HealthReport.gr, για να αναλάβουν πόστο σε διοίκηση νοσοκομείου.
Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr για τους Διοικητές των Νοσοκομείων της Αθήνας: “Άρχισαν οι συνεντεύξεις αξιολόγησης για τους διοικητές μεγάλων Νοσοκομείων της Αθήνας!”

Ήδη η λίστα με τα ονόματα των διοικητών των μεγάλων νοσοκομείων της Αθήνας που έχουν επιλεγεί από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, είναι έτοιμη και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών.
Προηγήθηκε η παράδοση σύντομης λίστας (short list) δυο προσώπων από την Επιτροπή Αξιολόγησης στους υπουργούς Ξανθό και Πολάκη ώστε να κάνουν την τελική επιλογή.

Η μάχη της τελευταίας στιγμής

Στο μεταξύ όμως φαίνεται πως δόθηκε και η μάχη της τελευταίας στιγμής. Τα τηλέφωνα μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου, Κουμουνδούρου και υπουργείου Υγείας …άναψαν, αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr. Αιτία οι πιέσεις από κάθε κατεύθυνση για να επιλεγεί το πρόσωπο που θα καλύπτει όλες τις …επιθυμίες. Κάτι που εξάλλου συνέβαινε και όλα τα προηγούμενα χρόνια σε άλλες κυβερνήσεις.

Μ αυτά και μ αυτά στην τελική λίστα επικράτησε η γνώμη του πιο…ισχυρού ο οποίος και επέλεξε το διοικητή της αρεσκείας του, ανεξάρτητα φυσικά από τα προσόντα.

Έτσι σε πολλά νοσοκομεία αναμένεται να δούμε πρόσωπα του παρελθόντος τα οποία επανακάμπτουν στο σύστημα. Κάτι βέβαια καθόλου τυχαίο αφού πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αξιόλογα βιογραφικά, που τους είχε προταθεί να αναλάβουν μεγάλα νοσοκομεία της πρωτεύουσας, αρνήθηκαν, όπως σημειώνουν πληροφορίες του HealthReport.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχονται και οι Βοηθοί Διοικητών Νοσοκομείων! Όλες οι λεπτομέρειες

Διοικητές Νοσοκομείων: Τι ρωτά στις συνεντεύξεις η Επιτροπή Αξιολόγησης! Όλοι οι διάλογοι

Έρχονται οι πρώτοι διοικητές των νοσοκομείων!

Π.Γιαννουλάτος αποκλειστικά στο HealthReport.gr: Πως θα διορίσουμε τους διοικητές στα Νοσοκομεία! Όλη η διαδικασία

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button