ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Διοικητές Νοσοκομείων: Εκατοντάδες οι αιτήσεις από υποψηφίους! Λήγει σήμερα η προθεσμία

Αρχική > Άρθρα > Διοικητές Νοσοκομείων: Εκατοντάδες οι αιτήσεις από υποψηφίους! Λήγει σήμερα η προθεσμία

Λήγει σήμερα 10 Οκτωβρίου η παράταση που είχε δοθεί για τους υποψήφιους Διοικητές Νοσοκομείων ώστε να υποβάλουν την αίτησή τους για μία θέση στο ΕΣΥ.

Ήδη στις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) εκατοντάδες είναι οι αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί από υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι δίνουν τη μάχη για μία θέση στη Διοίκηση ενός Νοσοκομείου. Διαβάστε ΕΔΩ το ενδιαφέρον που υπάρχει για μία θέση: «Διοικητές Νοσοκομείων: Εκατοντάδες οι αιτήσεις από υποψηφίους! Στις 10 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία»

Διοικητές Νοσοκομείων σε αναμονή

Έτοιμη η λίστα με τους νέους Διοικητές Νοσοκομείων

Έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι η λίστα με τους περισσότερους Διοικητές Νοσοκομείων είναι ήδη έτοιμη. Άλλωστε ήταν πολλοί οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, αναζητούν μία …άκρη για να μπουν στο σύστημα υγείας. Πάντως αυτό που θεωρείται το πιο πιθανό είναι να αλλάξει μόνο το 60% των υπαρχόντων Διοικητών Νοσοκομείων των οποίων οι συμβάσεις λήγουν και στο τέλος του έτους.
Το υπόλοιπο 40% σημειώνουν πηγές στο HealthReport.gr, θα αντικατασταθεί τον Μάρτιο οπότε και λήγουν οι υπόλοιπες συμβάσεις.

Τα σημεία αιχμής

Από την άλλη η αξιωματική αντιπολίτευση είναι σε αναμονή για να εξακοντίσει κατηγορίες κατά της νυν ηγεσίας του υπουργείου Υγείας ειδικά για τον τρόπο επιλογής των νέων Διοικητών.
Δύο είναι τα σημεία που θα «χτυπήσουν» τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέρουν καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr. Στο γεγονός ότι είναι πιθανό να μην γίνει προσωπική συνέντευξη για την επιλογή τους (κάτι που διαφαίνεται από την προκήρυξη) και να αποσταλεί μία λίστα με ονόματα ώστε να επιλέξει ο υπουργός Υγείας. Και δεύτερον το όριο ηλικίας που δεν έχει τεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια είναι τα μέλη της επιτροπής που θα περάσουν από crash test τους νέους Διοικητές των Νοσοκομείων! Όλα τα ονόματα

Διοικητές Νοσοκομείων: Με βαθμολόγιο αλλά και μηνιαίους ελέγχους από ειδική ομάδα όσοι διορισθούν! Πότε θα απολύονται

Διοικητές Νοσοκομείων: Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη! Όλα τα προσόντα

 

Show More

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close