ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Διοικητές Νοσοκομείων: Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την αλλαγή προσώπων! Τι προβλήματα προέκυψαν

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την αλλαγή των Διοικητών Νοσοκομείων, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr. Αιτία η στασιμότητα που παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες σε διαδικασίες της καθημερινότητας μέσα στα νοσοκομεία, που αποδίδεται από κυβερνητικά στελέχη στην άρνηση πολλών Διοικητών Νοσοκομείων να συνεργασθούν με τη νέα κυβέρνηση.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα νέα πρόσωπα θα ανακοινωθούν τμηματικά όπως αποκάλυψε το HealthReport.gr με έμφαση στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας όπου φαίνεται να καταγράφονται τα περισσότερα προβλήματα. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις: «Διοικητές Νοσοκομείων: Έρχονται σε 15 ημέρες οι πρώτοι στα Νοσοκομεία της Αττικής! Πως θα ανακοινωθούν»

Με ειδική καθοδήγηση στα νοσοκομεία οι ασθενείς

Έγκυρες πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν ότι ειδικά τον τελευταίο μήνα παρατηρούνται διάφορα προσκόμματα που θέτουν Διοικητές Νοσοκομείων προκειμένου να μην υλοποιήσουν οδηγίες του υπουργείου Υγείας στα νοσοκομεία, ενώ υπάρχουν και άλλοι που αδιαφορούν ακόμη και για εγκυκλίους που αφορούν σε διάφορες βελτιώσεις και αλλαγές σε σχέση με τους εργαζόμενους.

Χαρακτηριστικό είναι πως υπάρχουν Διοικητές μεγάλων Νοσοκομείων της Αθήνας, περιγράφουν καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr, οι οποίοι λίγες ημέρες πριν την αποχώρησή τους μετακινούν ακόμη και προσωπικό από την μία θέση στην άλλη, προκαλώντας διαμάχες και δυσαρέσκειες μέσα στους κόλπους των εργαζομένων.

Εκτός αυτού βέβαια πολλοί είναι αυτοί που έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» όπως ψιθυρίζουν κυβερνητικά στελέχη, και δεν προχωρούν καμία απολύτως εργασία. Γεγονός βέβαια που προκαλεί σοβαρές δυσλειτουργίες στο ΕΣΥ. Για τον λόγο αυτό όπως τονίζουν πηγές στο HealthReport.gr, έχει δοθεί εντολή και από το Μέγαρο Μαξίμου να προωθηθούν με διαδικασίες εξπρές οι αλλαγές των προσώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι οδηγίες Κικίλια στους νέους Διοικητές Νοσοκομείων που θα αναλάβουν! Οι πρώτες κινήσεις

Διοικητές Νοσοκομείων: Με βαθμολόγιο αλλά και μηνιαίους ελέγχους από ειδική ομάδα όσοι διορισθούν! Πότε θα απολύονται

Σχετικά Άρθρα

Back to top button