Η φωνή του ασθενούς

Δράση του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής” νομού Θεσσαλονίκης καλεί όλους να αυτοσχεδιάσνα στείλουν το δικό τους μήνυμα πάνω σε μια μπάλα, σε μια ρακέτα, σε ένα χαρτί ή σε οτιδήποτε αφορά τον αθλητισμό -και όχι μόνο- και να ενισχύσουν τη φετινή του καμπάνια ενάντια στον καρκίνο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γράψουν το μήνυμά τους, ατομικά ή και ομαδικά,ουν με θέμα την άθληση και την πρόληψη και να βγάλουν μια φωτογραφία και να τη στείλουν στο e-mail του Συλλόγου – breastcathes@gmail.com μέχρι την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου. Όλες οι φωτογραφίες θα κοινοποιηθούν από το Άλμα Ζωής με τον τίτλο “We Can I Can” και θα συμπεριληφθούν στη φετινή παγκόσμια καμπάνια του “World Cancer Day” (www.worldcancerday.org)

“Όλοι μαζί μπορούμε και με πίστη στη δύναμη της θέλησης και της ομάδας, περιμένουμε κάθε έναν από εσάς να γίνουμε μια γροθιά μηνυμάτων έμπνευσης για την Πρόληψη και την Υγεία! Πάρε μέρος στη δράση και αφιέρωσέ τη σε κάθε άνθρωπο που τώρα αγωνίζεται αλλά και σε κάθε έναν που μπορεί από τη δική σου δράση να δράσει υπέρ του”, αναφέρει στην πρόσκλησή του ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής” νομού Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button