Επιχειρηματικά Νέα

Δωρεάν μοριοδοτούμενο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στο Ερρίκος Ντυνάν για γιατρούς!

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, το οποίο ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου 2016 και ολοκληρώνεται στις 15 Ιουνίου 2017, είναι η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη Ιατρική τόσο των νέων όσο και των παλαιοτέρων μελών της ιατρικής κοινότητας, με γνώμονα ότι η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση αποτελεί μια αναγκαιότητα στην εποχή μας.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλύπτει 32 θεματικές ενότητες και μοριοδοτείται από τον Π.Ι.Σ. με 64 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits), σύμφωνα με τα κριτήρια EACCME-UEMS, αναβαθμίζοντας σημαντικά το προσωπικό βιογραφικό και τα επιστημονικά προσόντα των συμμετεχόντων. Οι επιστημονικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματισθεί να διεξάγονται κάθε Πέμπτη στο Αμφιθέατρο του ENHC (και ώρα 13.00 – 15.00), διευκολύνοντας και τον ετήσιο προγραμματισμό των ενδιαφερομένων για τη συστηματική παρακολούθησή τους.

Η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι δωρεάν. Για την εξασφάλιση των μορίων είναι υποχρεωτική η εγγραφή στο πρόγραμμα και η παρακολούθηση τουλάχιστον του 80% των θεματικών ενοτήτων που καλύπτουν την ακαδημαϊκή περίοδο.

Το πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει σχεδόν όλα τα πεδία της ιατρικής και των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών και εξελίξεων της εποχής μας, απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης (ειδικευόμενοι ιατροί, μεταπτυχιακοί φοιτητές κ.α.), αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους και απασχολούμενους στον τομέα της υγείας.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Γραμματεία του Επιστημονικού Προγράμματος (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 – 15.00): Υπεύθυνη Γραμματείας κα ΄Εβελυν Βασιλοπούλου, τηλ.: 210 6972965, fax: 210 6972094, e-mail: a.vasilopoulou@dunant.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button