Ειδήσεις ΥγείαςΕπιχειρηματικά ΝέαΦάρμακα

Δώρο “ζωής” 9000 κουτιά Depon από την Bristol στη ΜΚΟ Praksis!

Η ΒΜS παρέδωσε πριν λίγες ημέρες τα φάρμακα στη ΜΚΟ Praksis για να υποστηρίξει τη λειτουργία παροχής φαρμάκων στις δομές της (Πολυιατρεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης, Κέντρα Ημερήσιας Υποδοχής Αθήνα Πειραιά και Θεσσαλονίκης) αλλά και των κινητών της ιατρικών μονάδων στα νησιά πρώτης υποδοχής των προσφύγων. Άλλωστε οι ανάγκες των προσφύγων καθημερινά μεγαλώνουν.

Ο Γενικός Διευθυντής της BMS Emmanuel Lorge ανάμεσα σε στελέχη της BMS κατά την παράδοση των 9000 Depon
Ο Γενικός Διευθυντής της BMS Emmanuel Lorge ανάμεσα σε στελέχη της BMS κατά την παράδοση των Depon

Οι ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη Bristol-Myers Squibb απεδείχθησαν και στην πράξη μέσα από τους εργαζόμενους της, τις επαφές με τις ενώσεις ασθενών, τις υγειονομικές αρχές, τους επαγγελματίες υγείας και τις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις (MKO).

Γι αυτό άλλωστε και στελέχη και εργαζόμενοι της εταιρείας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις τις ΜΚΟ Praksis για να παραδώσουν τα 9000 κουτιά Depon που θα αποτελέσουν ανάσα για τους εθελοντές της Praksis.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια δωρεά που και αυτή εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα υποστήριξης της Praksis που έχει ξεκινήσει η BMS από πέρυσι με τη συγκέντρωση και παράδοση από τους εργαζόμενους της ρούχων, τροφίμων και γραφικής ύλης για τους ωφελούμενους της Praksis.

Φέτος εκτός των φαρμάκων και δεδομένης της ανάγκης για ξεκαθάρισμα ρούχων με βάση το φύλο, την ηλικία και την εποχικότητα προκειμένου να παραδοθούν στους πρόσφυγες, ομάδα εργαζομένων της Bristol-Myers Squibb αφιέρωσε 2 ημέρες στις δομές της Praksis προκειμένου να συμβάλει ενεργά στην κάλυψη αυτής της ανάγκης.

Ο Γενικός Διευθυντής της BMS ανάμεσα σε στελέχη της εταιρείας στο ξεκαθάρισμα των ρούχων για τους πρόσφυγες

Ο Γενικός Διευθυντής της BMS ανάμεσα σε στελέχη της εταιρείας στο ξεκαθάρισμα των ρούχων για τους πρόσφυγες

Σύμφωνα με τον κ.Emmanuel Lorge, Γενικό Διευθυντή της BMS Ελλάδος: «Η ηθική δεοντολογία αποτελεί τη βάση για την καθημερινή μας εργασία. Ως ηγετική παρουσία στον τομέα της βιοφαρμακευτικής, αναλαμβάνουμε σοβαρά τις ευθύνες μας και πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό, προς όφελος των ασθενών παγκοσμίως, της εταιρείας μας, των εργαζομένων μας, των μετόχων και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε»

Bristol 4 Bristol 3

Για δύο μέρες στελέχη της Bristol Myers Squibb μαζί με εθελοντές της ΜΚΟ ξεκαθάριζαν ρούχα και διάφορα άλλα είδη για τους πρόσφυγες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button