ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Εικόνες σοκ και πάλι στο Αττικόν! Ασθενείς διασωληνωμένοι στους διαδρόμους του νοσοκομείου (φωτο)

Την τραγική κατάσταση που επικρατεί σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας το «Αττικόν» αποτυπώνουν οι φωτογραφίες-ντροπής που έδωσαν στη δημοσιότητα οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ.

Όπως ισχυρίζεται το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ τουλάχιστον 128 ράντζα στο Αττικό Νοσοκομείο μετά από κάθε εφημερία και κατά τον Πολάκη ευθύνεται η βαριά εφημερία που το χειμώνα όμως θα είναι βαρύτερη.

Τα ράντζα νομιμοποιήθηκαν και είναι εκεί άδεια έτοιμα να γεμίσουν τις ημέρες εφημερίας. Μάλιστα όπως ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ πως είναι δυνατόν να νοσηλεύονται οι ασθενείς σε φορεία να διασωληνώνονται σε αυτά, να πέφτουν κάτω, να μην φθάνουν οι παροχές οξυγόνου.

 

 

 

 

 

 

 

Παράλληλα οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ επιρρίπτουν ευθύνες στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π. Πολάκη καθώς δεν έλαβε θέση για τον χαλασμένο μαγνητικό, για τις αναβολές στις χημειοθεραπείες λόγω έλλειψης χημειοθεραπευτικών φαρμάκων.

Σήμερα εφημερεύει το Αττικό Νοσοκομείο. Δείτε την κατάσταση μέσα από τις εικόνες- ντροπή που έδωσαν στη δημοσιότητα οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ.

 

 

 

 

 

 

 

Έτοιμα ράντζα να υποδεχθούν ασθενείς.

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων στο ΕΣΥ οι ελλείψεις των νοσοκομείων σε υλικά, φάρμακα, σεντόνια, κουβέρτες, είναι τεράστιες. Μάλιστα δεν αποτελούν πια είδηση γιατί είναι σύνηθες φαινόμενο υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με λιγότερα χρήματα ΕΟΠΥΥ και Νοσοκομεία για το 2018! Πόσο κουρεύονται

Ψάχνοντας στο ΕΣΥ για …νοσηλευτή!

Στο κόκκινο τα χειρουργεία 26 Δημόσιων νοσοκομείων! Η «ακτινογραφία» των ελλείψεων

Σχετικά Άρθρα

Back to top button