ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

ΕΚΑΒ: «Κλείνουν» το στόμα των συνδικαλιστών με μεταθέσεις! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Ειδικότερα όπως αναφέρουν (με κάλυψη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία ΠΟΕΔΗΝ) οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, στο φορέα επικρατεί κλίμα τρομοκρατίας και : «Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ απειλεί μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου για τις συνδικαλιστικές δράσεις και παρεμβάσεις τους, σχετικά με τα οξυμένα προβλήματα του ΕΚΑΒ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρεμποδίσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις, πιστεύοντας ότι τα προβλήματα δεν θα αποκαλυφθούν.

Η Διοίκηση εκδικείται, το Προεδρείο του Σωματείου με την ενέργειά της να εκδώσει απόφαση μετακίνησης του Προέδρου – Αντιπροέδρου και Γεν. Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων.»

Το Σωματείο των Εργαζομένων σημειώνει χαρακτηριστικά: «Το κλίμα τρομοκρατίας της Διοίκησης του ΕΚΑΒ και κατ’ επέκταση του Υπουργείου Υγείας δεν θα περάσει.»

Να σημειωθεί ότι λίγο καιρό πριν είχε γίνει στο ΕΚΑΒ… αποκαθήλωση παλαιών ΦΩΤΟ από επιτυχίες του φορέα. Διαβάστε ΕΔΩ: “Απίστευτο: Εξαφάνισαν ιστορικές ΦΩΤΟ από το ΕΚΑΒ! Ανάστατοι οι εργαζόμενοι”

Να σημειωθεί ότι η ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ «που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων και των πολιτών και θα απαντήσουμε δυναμικά σε κάθε συνδικαλιστική δίωξη, στις ρουσφετολογικές πολιτικές και σκοπιμότητες καθώς και στις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζονται».

Γι αυτό και το Σωματείο του ΕΚΑΒ καλεί τους εργαζόμενους «να αντισταθούν και να αγωνιστούν ενάντια σε τακτικές και πρακτικές που μόνο στόχο έχουν να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους».
Ταυτόχρονα θα συμμετάσχουν στην 24ωρη Πανυγειονομική Απεργία στις 8/6/2016 και στη συγκέντρωση 11 π.μ. έξω από το Υπουργείο Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο Υπηρεσιακό Συμβούλιο στο ΕΚΑΒ! Όλα τα ονόματα

Ήρθε το 1ο νέο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ! Πότε και που φθάνουν τα υπόλοιπα

Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ! Τα μισά ασθενοφόρα ακινητοποιημένα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button