ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Εκτός εντατικής ο Θ.Πλεύρης! Όλα τα τελευταία νέα για την υγεία του

Ο 39χρονος που νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ανακάμπτει καθημερινά και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ιατρικού κέντρου όπου νοσηλεύεται: «Η υγεία του κ. Αθανάσιου Πλεύρη βαίνει περαιτέρω βελτιούμενη (τόσο κλινικά, όσο και εργαστηριακά), πράγμα που επέτρεψε την έξοδό του από τη ΜΕΘ και τη συνέχιση της νοσηλείας του στο νοσηλευτικό όροφο.
Συνεχίζεται να του παρέχεται όλη η ενδεικνυόμενη ιατροφαρμακευτική αγωγή και φροντίδα.»

Δείτε ΕΔΩ την περιπέτεια της υγείας του: “Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του Θάνου Πλεύρη! Όλες οι τελευταίες εξελίξεις”

Ο Θάνος Πλεύρης εισήχθη στο ιδιωτικό θεραπευτήριο πριν λίγες ημέρες σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όταν εμφάνισε σοβαρά συμπτώματα σήψης που προκλήθηκε από σταφυλόκοκκο.
Τα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται μετά από απλή αγγειοχειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο δικηγόρος, σε ένα εκ των κάτω άκρων του.

Μετά την αρχική επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο, πριν καταλήξει στο ιατρικό κέντρο.

Πάντως εξαιρετικά αρνητική εντύπωση προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες η λεκτική επίθεση που δέχτηκε ο 39χρονος σχετικά με την υγεία του, μέσα από τα social media, από… διάφορους που εύχονταν το χειρότερο.

Ωστόσο αξιοσημείωτο είναι ότι οι περισσότεροι επίσημοι φορείς της Υγείας αλλά και πολιτικοί παράγοντες έσπευσαν να καταδικάσουν τα φαινόμενα αυτά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button