Η φωνή του ασθενούς

Ενημερωτική εκδήλωση στον Δήμο Κορυδαλλού για τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου!

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας – HELLESCC διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση στον Δήμο Κορυδαλλού με θέμα «Επίδραση Κατάθλιψης και Άγχους στα άτομα με ΙΦΝΕ – Τρόποι αντιμετώπισης και διαχείρισης», στο πλαίσιο των δράσεών του για την ενημέρωση των ασθενών, του οικογενειακού τους περιβάλλοντος αλλά και του ευρύτερου κοινού σχετικά με τη νόσο του Crohn και την ελκώδη κολίτιδα, παθήσεις που είναι γνωστές και ως Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου (ΙΦΝΕ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, στις 7.00 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 6.30 μ.μ.) στην αίθουσα ποικίλων εκδηλώσεων «Πλειάδες», εντός του κτιρίου του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης, 3ος όροφος).

Ομιλήτριες θα είναι η κ. Βάσια Καραγιώργου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Ανθρωπίνων Σχέσεων MSc, BSc, Προαγωγή Ψυχικής Υγείας – Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών και η κ. Εύη Λιάκου, Ψυχολόγος MSc, BSc, Υποψήφια Διδάκτωρ Ψυχολογίας.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με την κ. Βάσια Καραγιώργου και την κ. Εύη Λιάκου, όπου το κοινό θα μπορεί να ζητήσει διευκρινίσεις ή να θέσει ερωτήματα σχετικά με το θέμα της εκδήλωσης.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button