Πολιτική Υγείας

Εξιτήριο Ευάγγελου Βενιζέλου από το Ιπποκράτειο! «Όλα καλά λένε οι γιατροί»

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενώ βρισκόταν με στενούς του συνεργάτες στη Χαριλάου Τρικούπη αναλύοντας το θέμα του ανασχηματισμού, παρουσίασε έντονους πόνους στο στομάχι. Παρά τα φάρμακα που έλαβε για να περάσουν οι πόνοι, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο καθώς υπήρχαν φόβοι ότι επρόκειτο για κάτι σοβαρότερο.

Ο κ. Βενιζέλος μεταφέρθηκε με το αυτοκίνητό του από συνεργάτες του στο Νοσοκομείο όπου και τον παρέλαβαν αρχικά οι εφημερεύοντες ιατροί. Στη συνέχεια και αφού έσπευσαν οι επικεφαλής των κλινικών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων.

Όπως δήλωσε ο καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης επρόκειτο για γαστρεντερικές διαταραχές οι οποίες αντιμετωπίζονται με φαρμακευτική αγωγή. Οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό σε σχέση με τη λειτουργία της καρδιάς αλλά οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί σε στεφανιογραφία για να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο.
Ο κ.Βενιζέλος νοσηλεύεται στην πανεπιστημιακή κλινική ενώ η διάθεσή του είναι καλή και συνομιλεί με φίλους και συνεργάτες.

Ανάμενεται να εξέλθει σε λίγη ώρα από το νοσοκομείο, μετά από σχετικές οδηγίες των γιατρών.

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, θα παραστεί κανονικά στην τελετή ορκομωσίας του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button