ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

ΕΟΔΥ: Πήρε «φωτιά» το τηλεφωνικό κέντρο λόγω κοροναϊού!

Πήρε «φωτιά» το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ καθώς τις τελευταίες μέρες δέχθηκε πάνω από 40.000 κλήσεις, λόγω κοροναϊού ενώ υπό το συντονισμό του Κέντρου Επιχειρήσεων έχουν ελεγχθεί δείγματα από 504 πολίτες.

Νωρίτερα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας,επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας όπου συντονίζονται όλες οι ενέργειες των υγειονομικών αρχών αναφορικά με τον νέο κορονοϊό.

Ο Υπουργός Υγείας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, συνομίλησε με τους ανθρώπους στο Κέντρο Επιχειρήσεων και το τηλεφωνικό κέντρο και τους συνεχάρη, γιατί σε εικοσιτετράωρη βάση δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση του κόσμου, που αυτή την περίοδο αγωνιά και θέλει να ενημερωθεί υπεύθυνα.

Να υπενθυμιστεί εδώ ότι το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον ΕΟΔΥ είναι το 210.52.12.054. Σε αυτή τη γραμμή μπορούν να το καλούν όσοι πολίτες εκτιμούν πως έχουν εκτεθεί στον ιό. Εξάλλου σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ οι συγκεκριμένοι δεν πρέπει να πραγματοποιούν επίσκεψη σε χώρο παροχής υπηρεσιών Υγείας χωρίς πρότερη ενημέρωση του Οργανισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοροναϊός: Πρόσφατα δεδομένα από την Ιατρική Βιβλιογραφία

Υπουργείο Υγείας: Αυτή είναι η νέα ομάδα κρούσης για τον κοροναϊό! Όλα τα ονόματα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button