ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

ΕΟΠΥΥ: Αναστέλλεται η κατάθεση αιτήσεων για γυαλιά οράσεως λόγω κοροναϊού!

Μερικές εβδομάδες υπομονή θα πρέπει να κάνουν όπως φαίνεται οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ που πρέπει να αποζημιωθούν για γυαλιά οράσεως, καθώς ο κοροναϊός βάζει πάγο και στον ΕΟΠΥΥ.

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός, σε συνέχεια των από 12/03/2020 ανακοινώσεων του Οργανισμού σχετικά με τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνει ο ΕΟΠΥΥ για τον κορωνοϊό, σας γνωρίζουμε ότι για λόγους πρόληψης και προστασίας του πληθυσμού́ αναστέλλεται, μέχρι νεότερης ανακοίνωσής μας, η κατάθεση ατομικών αιτημάτων για δαπάνη αγοράς οπτικών ειδών. Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες οι ασφαλισμένοι έσπευδαν στις Περιφερειακές διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να καταθέσουν δικαιολογητικά και να εισπράξουν το ποσό των 100 ευρώ που δικαιούνται για γυαλιά οράσεως.

Ο ΕΟΠΥΥ επισημαίνει επίσης ότι όσον αφορά στα ατομικά αιτήματα για δαπάνες ειδικής αγωγής, έχει δοθεί παράταση και δεν είναι αναγκαία η υποβολή τους τη δεδομένη χρονική περίοδο. «Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να ακολουθήσουν απαρέγκλιτα την ανωτέρω οδηγία» σημειώνει ο ΕΟΠΥΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΟΠΥΥ: Δείτε πως θα εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά οι ασφαλισμένοι λόγω κοροναϊού! Τι αλλάζει

Σχετικά Άρθρα

Back to top button