ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

ΕΟΠΥΥ: Με ειδική σήμανση τα συμβεβλημένα καταστήματα Οπτικών ειδών! Όλες οι λεπτομέρειες

Μπορεί η πλειοψηφία των οπτικών να αρνούνται να υπογράψουν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ, καθώς φοβούνται πως θα μείνουν απλήρωτοι από τον οργανισμό αλλά ορισμένοι ιδιοκτήτες φαίνεται ότι έσπευσαν. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες: “Μπλόκο των οπτικών στον ΕΟΠΥΥ για τα γυαλιά οράσεως χωρίς προπληρωμή! Στο πόδι ο κλάδος”

Μάλιστα η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε ότι ήδη εγκρίθηκαν οι πρώτες συμβάσεις με τους οπτικούς ενώ άγνωστο παραμένει αν θα υπάρξουν ουρές  ασφαλισμένων σε αυτά τα καταστήματα.

Πλέον, οι ασφαλισμένοι, όταν απευθύνονται σε συμβεβλημένους παρόχους υγείας δεν απαιτείται να προπληρώνουν για την αγορά οπτικών ειδών απολαμβάνοντας παράλληλα εξυπηρέτηση χωρίς γραφειοκρατία.

Μάθετε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες: ΕΟΠΥΥ: Τι αλλάζει στην αγορά γυαλιών οράσεως! Όλη η διαδικασία

Οι νέες συμβάσεις αφορούν καταστήματα οπτικών που δραστηριοποιούνται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Σέρρες ενώ σταδιακά αναμένεται να δημιουργηθεί πανελλαδικό δίκτυο συμβεβλημένων παρόχων.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για την ένταξη των οπτικών καταστημάτων στο δίκτυο, η έγκαιρη όμως εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι σημαντική τόσο για την άμεση ένταξη στο δίκτυο όσο και για την εξυπηρέτηση των Πολιτών

Τα συμβεβλημένα καταστήματα τις επόμενες ημέρες θα φέρουν ειδική σήμανση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που θα πιστοποιεί ότι πρόκειται για συμβεβλημένους παρόχους («Συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΟΠΥΥ: Συμβάσεις για 3000 οικογενειακούς γιατρούς με αμοιβές σοκ! Τι προτείνει

Τσουχτερά πρόστιμα σε γιατρούς που εξετάζουν δωρεάν ασθενείς από την εφορία! Όλες οι πληροφορίες

Πως αμείβονται οι γιατροί στο εξωτερικό και πως στην Ελλάδα! Οι νέες κουρεμένες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ που άναψαν φωτιές

Σχετικά Άρθρα

Back to top button