ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

ΕΟΠΥΥ: Νέες συμβάσεις γιατρών για 1 χρόνο με άγνωστες αμοιβές, ωράριο, υποχρεώσεις! Όλες οι λεπτομέρειες

Με μια μακροσκελή πρόσκληση ενδιαφέροντος απεύθυνε κάλεσμα σε 3000 ιδιώτες γιατρούς η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να συνάψουν συμβάσεις με τον Οργανισμό.
Η Πρόσκληση ενδιαφέροντος που είχε νωρίτερα προαναγγελθεί από τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, δεν περιλαμβάνει ωστόσο καμία ουσιαστική πληροφορία για τους γιατρούς που ενδιαφέρονται.

Διευκρινίζει επί της ουσίας μόνο ότι αναζητούνται οικογενειακοί γιατροί δηλαδή Γενικοί Γιατροί, Παθολόγοι και Παιδίατροι οι οποίοι θα πρέπει να αναλάβουν ο καθένας 2250 ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και 1500 οι παιδίατροι.
Οι αμοιβές, το ωράριο και οι υπόλοιπες πληροφορίες ….αγνοούνται.

Όμως ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σωτήρης Μπερσίμης είχε επισημάνει νωρίτερα ότι οι αμοιβές για κάθε γιατρό δε θα ξεπερνούν τα 1600 ευρώ, μικτά όπως υπολογίζουν οι γιατροί. Διαβάστε ΕΔΩ τις λεπτομέρειες: «ΕΟΠΥΥ: Συμβάσεις για 3000 οικογενειακούς γιατρούς με αμοιβές σοκ! Τι προτείνει»

Η ίδια η πρόσκληση που απευθύνεται πάντως στους γιατρούς για τον ΕΟΠΥΥ θα διευκρινίζει καν τις αμοιβές ή το ωράριο των γιατρών. Γεγονός που έχει προκαλέσει ήδη τις έντονες αντιδράσεις του κλάδου.

Σημειώνεται ωστόσο στην πρόσκληση ενδιαφέροντος ότι η σύμβαση θα είναι για έναν χρόνο, με δυνατότητα όμως να ανανεωθεί μέχρι άλλες δύο φορές.

Οι γιατροί είναι σε αναμονή για τις λεπτομέρειες που θα δοθούν από τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ καθώς με βάση τις δηλώσεις του Προέδρου του Οργανισμού για κάθε ασφαλισμένο ουσιαστικά η αμοιβή δε θα ξεπερνά τα 0,71 ευρώ όπως υπολογίζουν.

Πατήστε ΚΛΙΚ παρακάτω στο σύνδεσμο για να διαβάστε ΟΛΗ τη σύμβαση που προτείνει ο ΕΟΠΥΥ

HealthReport.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ-ΕΟΠΥΥ-ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ-ΙΑΤΡΩΝ-17-1-2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσουχτερά πρόστιμα σε γιατρούς που εξετάζουν δωρεάν ασθενείς από την εφορία! Όλες οι πληροφορίες

Πως αμείβονται οι γιατροί στο εξωτερικό και πως στην Ελλάδα! Οι νέες κουρεμένες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ που άναψαν φωτιές

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Αυτά τα 110 εκατ. ποιος θα τα πάρει; Πως θα μοιρασθούν τα κονδύλια με τις νέες συμβάσεις

Άγριο κούρεμα στα κονδύλια του ΕΟΠΥΥ! Τι χάνουν γιατροί, κλινικές, διαγνωστικά

Σχετικά Άρθρα

Back to top button