ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

ΕΟΠΥΥ: Παρατείνονται οι συμβάσεις γιατρών, κλινικών, διαγνωστικών μέχρι τέλος Οκτωβρίου!

Με τις ίδιες συμβάσεις θα πορευτούν όλοι οι ιδιώτες πάροχοι του ΕΟΠΥΥ, γιατροί, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα κλπ, καθώς κατά τη διάρκεια έκτακτου ΔΣ του ΕΟΠΥΥ αποφασίσθηκε η παράταση των συμβάσεων μέχρι 31 Οκτωβρίου, δεδομένου ότι οι διαπραγματεύσεις για τις νέες κινούνταν όλο το προηγούμενο διάστημα με …ρυθμούς χελώνας.
Διαβάστε ΕΔΩ τον άγριο καβγά για έναν …σύμβουλο αλλά και την αποκάλυψη του HealthReport.gr περί παράτασης συμβάσεων: «Προς νέα παράταση οι συμβάσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ έως τέλος Οκτωβρίου! Άγριος καβγάς στη Διαπραγμάτευση»

Κατά τη συνεδρίαση έγινε σαφές ότι χρειάζεται κι άλλος χρόνος προκειμένου όλες οι πλευρές να καταλήξουν σε μια χρυσή τομή ώστε να μπορεί να συνεχισθεί η συνεργασία με τον Οργανισμό. Άλλωστε η επιτροπή διαπραγμάτευσης αποτελείται κυρίως από στελέχη που δεν είναι γιατροί και σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται εκτενής ανάλυση των δεδομένων.

Πάντως ο Πρόεδρος του Πανελλήνιο Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλης Βλασταράκος επέρριψε ευθύνες στη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ για τις καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση ενώ επανέλαβε ότι θα πρέπει να ανοίξει ο Οργανισμός στους νέους γιατρούς οι οποίοι παλεύουν για επιβίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ στο HealthReport.gr: «Τι θα κάνω με τις νέες συμβάσεις και τις πληρωμές των γιατρών»!

ΕΟΠΥΥ: Οι νέοι σύμβουλοι που ανάβουν φωτιά στον Οργανισμό! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Με ρυθμούς…χελώνας οι διαπραγματεύσεις στον ΕΟΠΥΥ! Στον «αέρα» οι συμβάσεις των γιατρών

Σχετικά Άρθρα

Back to top button