ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

ΕΟΠΥΥ: Συνεχίζει να μη δίνει παραίτηση ο Πρόεδρος! Οι πιέσεις και το καυτό παρασκήνιο

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Νέος πονοκέφαλος για τον υπουργό Υγείας έχει προκύψει, καθώς ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Βασίλης Πλαγιανάκος που είχε διορισθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, αρνείται πεισματικά να δώσει την παραίτησή του.

Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές του HealthReport.gr, ο κ.Πλαγιανάκος παρά τις εκκλήσεις (τρεις στον αριθμό) να διευκολύνει τη νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας δίνοντας την παραίτησή του, όπως εξάλλου πράττουν όλα τα στελέχη που διορίζονται από μία κυβέρνηση, εκείνος δηλώνει αμετακίνητος.

Κάτι βέβαια που ουσιαστικά είχε διαμηνύσει από την πρώτη στιγμή που εξελέγη η νέα κυβέρνηση. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε αποκάλυψε το HealthReport.gr: «Οι «ακούνητοι» της Υγείας! Ποιοι δεν παραιτούνται»

Η στάση του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση στα κυβερνητικά στελέχη καθώς θεωρούν …φαινόμενο τη στάση Πλαγιανάκου, λένε οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr, αφού όχι μόνο δεν αποχωρεί ο ίδιος αλλά ούτε καν και οι μετακλητοί συνεργάτες του.

Οι πηγές του HealthReport.gr τονίζουν ότι πίσω από τη στάση Πλαγιανάκου κρύβεται η αποζημίωση στην οποία φαίνεται πως στοχεύει ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, αφού η θητεία είναι πενταετής και η μηνιαία αμοιβή του κοντά στα 4000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεσκονίζει τον ΕΟΠΥΥ ο Κικίλιας! Αλλαγές στις δαπάνες, στη λειτουργία, στα οικονομικά

Ιδού οι νέοι Διοικητές των ΥΠΕ! Όλα τα ονόματα

Προς κατάργηση το ΚΕΣΥ! Τι ετοιμάζει το υπ.Υγείας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button