ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Επιστρέφεται ο κλεμμένος εξοπλισμός των Νοσοκομείων! Τι θα παραλάβει ο Π.Πολάκης

Πρόκειται για τον ιατρικό εξοπλισμό που είχε κλαπεί από διάφορα νοσοκομεία τόσο της Αθήνας όσο και της περιφέρειας και είχε διαπιστωθεί από έρευνες ότι πίσω από τη μυστήρια υπόθεση κρυβόταν σπείρα Κολομβιανών απατεώνων που δρούσε και στη χώρα μας.
Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε γίνει στα Νοσοκομεία και τις διαβεβαιώσεις του αν.υπουργού Υγείας: «Π.Πολάκης: «Θέμα ημερών η σύλληψη της σπείρας που κλέβει τα νοσοκομεία»! Όλες οι εξελίξεις»

Ο αν.υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης παραλαμβάνει από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σε ειδική εκδήλωση-παράδοση τον ιατρικό εξοπλισμό που είχε αφαιρεθεί από τα νοσηλευτικά ιδρύματα και επεστράφησαν τελικά από τις Κολομβιανές αρχές.

Να σημειωθεί ότι οι Κολομβιανές αρχές σε συνεργασία με τις ελληνικές είχαν εντοπίσει και κατασχέσει στην Κολομβία τον εξοπλισμό και τα διάφορα μηχανήματα που είχαν αφαιρεθεί από το ΕΣΥ. Παρότι αρχικά οι έρευνες των αρχών είχαν στραφεί στο εσωτερικό των ελληνικών νοσοκομείων για να βρεθούν οι ένοχοι, τελικώς διαπιστώθηκε πως η “μαφία” των νοσοκομείων προερχόταν εκτός ελληνικού εδάφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψάχνουν και μέσα στο νοσοκομείο για την μυστήρια κλοπή στον Άγιο Σάββα

Ζευγάρι στη ζωή αλλά και στην κλοπή! Πως έκλεβαν ακριβά φάρμακα από νοσοκομεία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button