ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Εργαζόμενοι ΕΟΠΥΥ: «Μας κάνουν μπούλινγκ ο Πρόεδρος και οι Σύμβουλοί του»! Πως τους έκοψαν και τα email

Ο κόμπος στο χτένι έφτασε για τους εργαζόμενους στον ΕΟΠΥΥ οι οποίοι σε υπόμνημα τους προς τα μέλη του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ που εξασφάλισε το
HealthReport.gr στηλιτεύουν με το πιο μελανά χρώματα το τι βιώνουν καθημερινά τόσο από την συμπεριφορά των συμβούλων όσο και από τον ίδιο πρόεδρο Σωτήρη Μπερσίμη!

Στο ίδιο υπόμνημα οι εργαζόμενοι περιγράφουν μια επηρμένη συμπεριφορά του προέδρου την οποία έδειξε με την ανάληψη των καθηκόντων του!

Ο Σωτήρης Μπερσίμης
Ο Σωτήρης Μπερσίμης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως υποστηρίζουν,  τους έκοψε τα email, βάζοντας φραγή στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, τους παρακολουθεί με κάμερες, ενώ τους οριοθέτησε την περιοχή που θα παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στα υπόγεια του οργανισμού.

Διαβάστε ΕΔΩ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: ΕΟΠΥΥ: Ήχησε «σιωπητήριο» σε εργαζόμενους και Γεν. Διευθυντές! Οι νέες απαγορεύσεις

Με ιδιαίτερους σκληρούς χαρακτηρισμούς, οι εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ περιγράφουν το μπούλινγκ που υφίστανται καθημερινά από του συμβούλους του προέδρου!
Διαβάστε ΕΔΩ το απόσπασμα των εργαζομένων στο οποίο περιγράφουν ουσιαστικά την αλαζονική συμπεριφορά των συμβούλων

Αξίζει να υπενθυμιστεί εδώ ότι το HealthReport.gr  είχε αποκαλύψει πως η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ με την εγκαθίδρυση των  νέων συμβούλων μεταξύ αυτών και άμισθι  είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις  και ψιθύρους ακόμη και σε κυβερνητικά στελέχη!

Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ: ΕΟΠΥΥ: Οι νέοι σύμβουλοι που ανάβουν φωτιά στον Οργανισμό! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Πάντως οι εργαζόμενοι του Οργανισμού χθες το πρωί πραγματοποίησαν κατάληψη στα Κεντρικά γραφεία για δύο περίπου ώρες ενώ φέρονται αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Μάλιστα μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Μπερσίμης τους κάλεσε σε άμεση συνάντηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΟΠΥΥ: Άρχισαν οι …κομματικές μετακινήσεις! Στα κάγκελα οι εργαζόμενοι

ΕΟΠΥΥ: Ήχησε «σιωπητήριο» σε εργαζόμενους και Γεν. Διευθυντές! Οι νέες απαγορεύσεις

Τέλος το ρευστό και για τον ΕΟΠΥΥ! «Φτερά» κάνουν τα αποθεματικά του

Σχετικά Άρθρα

Back to top button