ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Εργαζόμενοι «τρολάρουν» Πολάκη για το Νοσοκομείο Σαντορίνης: Προσλαμβάνουμε και Υπουργούς!

Στην αντεπίθεση περνά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) κατά του Παύλου Πολάκη.

Ο αν.υπουργός Υγείας που μέρες τώρα υποστηρίζει ότι οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο άνοιγμα του Νοσοκομείου Σαντορίνης, δέχεται τα πυρά των εργαζομένων οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει προσωπικό να λειτουργήσει το νέο Νοσοκομείο της Σαντορίνης.

Μάλιστα τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ …τρολάρουν τον …βαρύ κ.Πολάκη ο οποίος σε μια προσπάθεια να δείξει ότι το νοσοκομείο λειτουργεί κανονικά, μετέβη στο νησί και συμμετείχε σε επέμβαση για αφαίρεση αιμορροΐδων από 24χρονο ασθενή.

Τις φωτογραφίες ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, από όπου συχνά πυκνά το τελευταίο διάστημα καταφέρεται εναντίον διαφόρων.

Παύλος Πολάκης

Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ ειρωνεύονται την επέμβαση που πραγματοποίησε ο Παύλος Πολάκης στο Νοσοκομείο και δε διστάζουν να τον …τρολάρουν ότι μπορούν να προσληφθούν και υπουργοί στο νησί όταν ευκαιρούν από τους δικαστές και τις διαμάχες τους.

Να σημειωθεί ότι ο αν.υπουργός Υγείας τα έβαλε με τους δικαστές αλλά και τους αστυνομικούς με αφορμή τις συλλήψεις στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Δείτε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες: «Π.Πολάκης κατά Δικαιοσύνης και Αστυνομίας για τις συλλήψεις στο Νοσοκομείο Τρικάλων!»

Σημειώνει χαρακτηριστικά η ΠΟΕΔΗΝ: «Χειρουργούμε μόνο αιμορροΐδες όταν ευκαιρεί από τους Δικαστές ο Αν. Υπουργός Υγείας κος Πολάκης .
Προκήρυξη πρόσληψης Υπουργών, Βουλευτών και στελεχών της κυβέρνησης με ατομικές συμβάσεις μίσθωσης έργου για τη στελέχωση……..

• 200 έτοιμων κλινών ΜΕΘ που είναι κλειστές και πεθαίνουν άνθρωποι.

• για τις κλινικές ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ χωρίς ειδικευμένους ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό εξαιτίας των οποίων τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η ζωή των ασθενών

• για των κλειστών χειρουργικών τραπεζιών εξαιτίας των οποίων η λίστα αναμονής στα χειρουργεία έχει ξεπεράσει το ένα έτος και κατάντησε ο θάνατός σου η ζωή μου

• της λειτουργία των πεπαλαιωμένων και χαλασμένων ιατρικών μηχανημάτων για να τα «σκάνε» οι πολίτες στον ιδιωτικό τομέα

• του ΕΚΑΒ για διακομιδές ασθενών με μεγάλες καθυστερήσεις και αγροτικά οχήματα»

Και το τρολάρισμα σε βάρος του Π.Πολάκη συνεχίζεται από τους εργαζόμενους: «Γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των Υπουργών και των Βουλευτών της κυβέρνησης και για μερική απασχόληση όταν ευκαιρούν από την εφαρμογή των Μνημονιακών πολιτικών διαρκείας».

Και καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ: «Κάνουμε έρανο, δεχόμαστε δωρεές, ζητιανεύουμε για την αγορά υλικών των Νοσοκομείων. Κατά τα άλλα φταίνε οι Δικαστές και όλοι οι άλλοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Π.Πολάκης: «Δεν τα έβρισκαν στη μίζα για τα ασθενοφόρα»! Πόσα αγοράστηκαν σε νέες τιμές

Π.Πολάκης κατά Δικαιοσύνης και Αστυνομίας για τις συλλήψεις στο Νοσοκομείο Τρικάλων!

Συλλήψεις στο Νοσοκομείο Τρικάλων για προσλήψεις καθαριστριών!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button