ΆρθραΡεπορτάζ υγείας

Εφημερίες: Δείτε σε ποια νοσοκομεία θα πληρωθούν άμεσα οι γιατροί!

Σε πολλά νοσοκομεία έχουν φθάσει ήδη τα κονδύλια και οι γιατροί αναμένεται να πληρωθούν στις 27 Μαΐου όπως είχε προγραμματισθεί αρχικά.
Ειδικότερα με βάση την ενημέρωση που έχει η Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), μεταφέρθηκαν στα Νοσοκομεία τα κονδύλια για την καταβολή των εφημερίων νωρίτερα από τον προγραμματισμό του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας, όσα Νοσοκομεία έχουν θεωρημένα εντάλματα από τους Επιτρόπους μπορούν να τα αναρτήσουν, ώστε να καταβληθούν στις 27 Μαϊου τα χρήματα στους γιατρούς.
Έτοιμη να πληρώσει τους γιατρούς είναι η 1η Υγειονομική Περιφέρεια που έχει διεκπεραιώσει τη διαδικασία ενταλματοποίησης και ανάρτησης. Αντίστοιχα και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο.

Γεγονός που σημαίνει πως οι γιατροί των νοσοκομείων της Αττικής θα δούνε άμεσα το χρώμα του χρήματος για τις εφημερίες που έχουν κάνει το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Στα υπόλοιπα νοσοκομεία φαίνεται πως η διαδικασία καθυστερεί λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών και οι νοσοκομειακοί γιατροί είναι πιθανό να πληρωθούν με μια μικρή καθυστέρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εφημερίες: Με προβλήματα η αποπληρωμή! Σε ποια νοσοκομεία ολοκληρώθηκε η διαδικασία

Δείτε στο HealthReport.gr τι δήλωσε για τις εφημερίες ο Αν.Ξανθός! (video)

Εφημερίες: Στον Αν.Ξανθό για τις πληρωμές οι νοσοκομειακοί γιατροί!

Πληρώνονται οι εφημερίες των γιατρών του 2015! Όλες οι πληροφορίες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button