ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Ζητούνται γιατροί στο ΕΚΕΠΥ! Όλες οι προϋποθέσεις

Ιατρούς του κλάδου Ιατρών ΕΣΥ πλην Συντονιστών Διευθυντών ζητά το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) και τους καλεί να δηλώσουν επιθυμία απασχόλησης στο ΕΚΕΠΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekepy@moh.gov.gr μέχρι την Δευτέρα 1-10-2018.

Οι ιατροί θα εκπαιδευτούν στο Κέντρο Επιχειρήσεων ΕΚΕΠΥ, Μακεδονίας 6-8, Αθήνα, τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους και η συμμετοχή τους στην 24ωρη λειτουργία του Κέντρου θα αρχίσει μετά το πέρας της εκπαίδευσης.

Για την απασχόληση στο ΕΚΕΠΥ οι ιατροί αμείβονται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 140 του ν. 4472/2017 από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας.

Επισημαίνεται ότι οι εφημερίες που πραγματοποιούν οι ιατροί του Ε.Σ.Υ. στο πλαίσιο της 24ωρης λειτουργίας του ΕΚΕΠΥ δεν συνυπολογίζονται στον αριθμό των εφημεριών της οργανικής τους θέσης.

Υπεύθυνος για το χειρισμό του θέματος και την παροχή πληροφοριών και διευκρινίσεων ορίζεται ο προϊστάμενος του τμήματος Α ́ του ΕΚΕΠΥ, κ. Απόστολος Κατερινόπουλος.

Η πρόσκληση αφορά μόνο στην 1η και 2η ΥΠΕ.

Και γιατροί των Σωμάτων Ασφαλείας

Ζητούνται επίσης γιατροί  που υπηρετούν σε Υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας αρμοδιότητας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι οποίοι θα πρέπει να δηλώσουν επιθυμία απασχόλησης στο ΕΚΕΠΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekepy@moh.gov.gr μέχρι την 1-10-2018.

Επίσης αναζητούνται Στρατιωτικοί Γιατροί  που υπηρετούν στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ή Στρατιωτικούς Ιατρούς που είναι τοποθετημένοι σε νοσηλευτικά ιδρύματα του Ε.Σ.Υ για απόκτηση ιατρικής ειδικότητας ή εξειδίκευσης. Θα πρεπει να δηλώσουν επιθυμία απασχόλησης στο ΕΚΕΠΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekepy@moh.gov.gr μέχρι την 01-10-2018.

Οι Στρατιωτικοί Ιατροί θα εκπαιδευτούν στο Κέντρο Επιχειρήσεων ΕΚΕΠΥ, Μακεδονίας 6-8, Αθήνα, τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους και η συμμετοχή τους στην 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Επιχειρήσεων θα αρχίσει μετά το πέρας της εκπαίδευσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button