ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Ηλεκτρονική η ψήφος για τους γιατρούς της Θεσσαλονίκης! Τι αλλάζει στις εκλογές του Συλλόγου

Όπως ανακοίνωσε το προεδρείο του Συλλόγου, τα μέλη του θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν με ηλεκτρονικό τρόπο, γεγονός, που θα διευκολύνει και όσους γιατρούς είναι εγγεγραμμένοι στο Σύλλογο και ζουν στο εξωτερικό.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα ότι θα υπάρξουν και υποψήφιοι που ζουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης όπως Αγγλία, Γερμανία και Βέλγιο.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν 21 και 22 Οκτωβρίου όπως άλλωστε και σε όλους τους Συλλόγους της χώρας με εξαίρεση την Πάτρα. Δείτε ΕΔΩ γιατί διαφοροποιήθηκε η Ιατρικός Σύλλογος Πατρών: «Άρχισαν τα παρατράγουδα για τις εκλογές των Ιατρικών Συλλόγων! Τι έγινε στην Πάτρα»

 

 

 

 

 

 

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΙΣΘ Αθανάσιος Εξαδάκτυλος τονίζει ότι “θα αξιοποιήσουμε σύστημα που έχει χρησιμοποιηθεί κατ΄επανάληψη με επιτυχία άλλες… 50 φορές από το ΑΠΘ”. Ο γενικός γραμματέας του ΙΣΘ Νίκος Νίτσας επισημαίνει ότι “ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ύστερα από επίμονες προσπάθειες κατόρθωσε κι άλλαξε το νομοθετικό πλαίσιο για τις εκλογές μας, ώστε να γίνονται ΚΑΙ με… ηλεκτρονική ψηφοφορία. Έτσι οι συνάδελφοι που βρίσκονται στο εξωτερικό θα συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες του ΙΣΘ ενώ ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και συνάδελφοι που βρίσκονται στην Αγγλία, Γερμανία και Βέλγιο και για ππρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα να εκλεγούν στη γενική συνέλευση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button