Επιχειρηματικά Νέα

Ημερίδα Αθλητικής Φυσικοθεραπείας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Ενόψει των Ολυµπιακών Αγώνων «Rio 2016», το Επιστηµονικό Τµήµα «Αθλητικής Φυσικοθεραπείας» του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών διοργανώνει και µε την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυµπιακής Επιτροπής για πρώτη φορά την 1η Επιστηµονική Ηµερίδα Αθλητικής Φυσικοθεραπείας µε θέµα: «Αθλητικοί Τραυµατισµοί. Πρόληψη, Αποκατάσταση και Κριτήρια Επανένταξης.»

Το Επιστηµονικό Τµήµα «Αθλητικής Φυσικοθεραπείας» µε το σύνθηµα «Όραµα και Προοπτική» σηµατοδοτεί την έναρξη µιας προσπάθειας αναβάθµισης, προόδου και συνεχούς ανοδικής πορείας της αθλητικής φυσικοθεραπείας στην χώρα µας. Στόχος είναι ο κοινός διάλογος και η εναρµόνιση της αθλητικής φυσικοθεραπείας µε τον υπόλοιπο κόσµο στο ίδιο αντικείµενο διεθνώς και παγκοσµίως.

Επίσης, στόχος είναι η ενίσχυση της επιστηµονικής µας ταυτότητας στην διεπιστηµονική αλυσίδα των επαγγελµατιών Υγείας και Αθλητισµού µε συνεχιζόµενη εκπαίδευση που θα οριοθετήσει τα επιστηµονικά προσόντα των συναδέλφων φυσικοθεραπευτών, θα ισχυροποιήσει την επαγγελµατική ταυτότητα των Φυσικοθεραπευτών και θα εξασφαλίσει την άριστη παροχή πρόληψης και θεραπείας υψηλού επιπέδου.

Η ημερίδα θα πραγµατοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2016 στο Αµφιθέατρο της Ελληνικής Ολυµπιακής Επιτροπής, Λεωφόρος Δ. Βικέλα 52 Χαλάνδρι, Αθήνα.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ημερίδα έχουν:
– Φυσικοθεραπευτές µέλη ΠΣΦ
– Φυσικοθεραπευτές µέλη ΠΣΦ και ΕΤΑΦ
– Φοιτητές
– Σύνεδροι- Λοιποί Επαγ/τίες Υγείας
– Στρατευµένοι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button