Επιχειρηματικά ΝέαΦάρμακα

Η Ασπιρίνη C χτυπά και τα κρυολογήματα!

Άλλωστε τα κρυολογήματα δίνουν και παίρνουν και η απλή αντιμετώπιση μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια. Τα κρυολογήματα είναι προσβολές από ιούς και συνήθως συνοδεύονται από συμπτώματα φλεγμονής, όπως συνάχι, πονόλαιμος, πόνος στους μύες και στα κόκκαλα, πυρετός.

Τα αναβράζοντα δισκία Ασπιρίνης με βιταμίνη C, συνδυάζουν την αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση της ασπιρίνης με την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης C.

Η βιταμίνη C βοηθά την αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του οποίου η ικανότητα για άμυνα έναντι ιών και μικροβίων μειώνεται όταν υπάρχει έλλειψη.

Η αναβράζουσα μορφή απελευθερώνει ταχύτερα τα δραστικά συστατικά και αυτό είναι προϋπόθεση για ταχύτερη δράση και πιο γρήγορη ανακούφιση από τα συμπτώματα.

Η ασπιρίνη με βιταμίνη C έχει γεύση λεμονιού που διευκολύνει τη λήψη ακόμα και από άτομα που δεν παίρνουν εύκολα φάρμακα.

Οι ενδείξεις της ασπιρίνης με βιταμίνη C είναι:

Πόνοι μικρής ή μέτριας έντασης, όπως κεφαλαλγίες, νευραλγίες, μυαλγίες, αρθραλγίες και γενικά πόνοι μη σπλαγχνικής προέλευσης. Εμπύρετες γενικά καταστάσεις.

Τα κρυολογήματα, ο πονόλαιμος, οι πόνοι από αθλητικές δραστηριότητες, ο πονόδοντος, οι πονοκέφαλοι και οι ημικρανίες είναι μερικές από τις καταστάσεις που εμφανίζουν πόνους που μπορούν να αντιμετωπισθούν με την Ασπιρίνη C.

Η δοσολογία είναι 1-2 δισκία κάθε 4-8 ώρες, ενώ η μέγιστη δόση είναι 10 δισκία την ημέρα. Εάν πρόκειται να πάρετε Ασπιρίνη για περισσότερο από 3-5 μέρες, πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button