Επιχειρηματικά Νέα

Η ΒΙΑΝΕΞ κοντά στα παιδιά!

Στο πλευρό των παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες βρίσκεται η φαρμακευτική εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ. Μάλιστα πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε νέα δωρεά φαρμάκων αξίας 100.000 ευρώ για την «Ελπίδα», ενισχύοντας περαιτέρω την υποστήριξη στο θεραπευτικό της έργο.

Την ανακοίνωση έκανε ο αντιπρόεδρος και αν. διευθύνον Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά τη διάρκεια επίσκεψή τους στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», παρουσία της προέδρου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννας Βαρδινογιάννης.

Βιανέξ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε , η Μ. Βαρδινογιάννη απένειμε την Τιμητική Πλακέτα της «Ελπίδας» στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο, ως έκφραση αναγνώρισης της συμβολής του στο έργο του Συλλόγου.
Από την πλευρά του ο κ. Γιαννακόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του πατέρα του και προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ, κ. Παύλου Γιαννακόπουλου, να υπάρξει νέα προσφορά φαρμάκων.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε:

«Η μεγαλύτερη τιμή, τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για την οικογένειά μου, είναι η δυνατότητα που μας δίνετε, να συμβάλλουμε έστω και με ένα μικρό λιθαράκι, στο τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελείτε ακούραστα, για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Θα είμαστε πάντοτε αρωγοί στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

Στην έμπρακτη στήριξη των μικρών ασθενών και των οικογενειών τους, μέσα από τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, την Ογκολογική Μονάδα Παίδων, τον ξενώνα της “Ελπίδας” και τις υπόλοιπες δράσεις σας. Στη διέξοδο που τους προσφέρει η “Ελπίδα”, όταν όλοι οι άλλοι δρόμοι για τη ζωή φαίνονται κλειστοί».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button